Speltips, Inter – Cagliari 15/12: Fokus på annat håll

Simon Pålsson Publicerat: 15 december 2015

Det är dags för Coppa Italia, den italienska cupen, och tisdagen bjuder på ett gäng matcher. Frågan är om Cagliari har någon chans borta mot Inter?

Inter har gått som tåget i ligaspelet och toppar faktiskt Serie A efter 16 spelade omgångar. Efter ett par tunga säsonger ser det plötsligt ut som att laget har hittat sin identitet efter att ha famlat omkring i mörkret i ett par år.

Nu blir det paus från ligaspelet i en match, när fokus istället riktas mot Coppa Italia, det vill säga den italienska cupen. Ligaspelet är självklart prioriterat, men vi kan inte tänka oss någonting annat än att Inter gärna går långt i det inhemska cupspelet också.

Inför mötet med Cagliari, som den här säsongen spelar fotboll i Serie B, har Inter en väldigt fin trend. En förlust på de elva senaste matcherna vittnar om stabiliteten i laget. Därtill har de tre raka hemmasegrar och fyra raka matcher utan att släppa in mål på San Siro. Imponerande.

Cagliari nosar på serieledning

Faktum är att den här säsongen ser ut att bli en lovande sådan även för Cagliari. Laget trillade visserligen ner till Serie B förra säsongen, men som det ser ut nu blir sejouren i andradivisionen kortvarig. Laget ligger tre poäng bakom serieledande Crotone och ser alltså ut att kunna lyckas med målet att ta sig tillbaka till finrummet efter bara en säsong.

Det är också där klubbens och lagets primära fokus ligger. Den här säsongen går ut på att ta sig upp till Serie A igen, något som kan göra att laget helst inte tar några risker i en tuff cupmatch borta mot Inter. Klubben tar med största sannolikhet ett avancemang till Serie A framför en cupframgång alla dagar i veckan.

Båda de här lagen besitter en väldigt fin offensiv kvalité, men känslan är att hemmalaget blir numret för stora i det här mötet. Vi tror också att matchen blir något avslagen, med tanke på att båda lagens primära fokus ligger på ligaspelet. Därför spelar vi båda lagen inte göra mål till 1,90 gånger pengarna hos MyBet. Troliga resultat är 0-0, 1-0, 2-0 och möjligen 3-0.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen INTE göra mål
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  MyBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, tisdag 15/12
TV:    Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Inter  1,45 mybet logo
Oavgjort  4,50 betway logo
Cagliari  8,00 unibet logo
Över 2,5 mål  1,77 unibet logo
Under 2,5 mål  2,15 betrally logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: