Speltips Inter – Empoli 19/1: Coppa Italia

Martin Efvergren Publicerat: 19 januari 2022

Inter är stora favoriter när man tar emot Empoli i åttondelsfinalen av Coppa Italia. Matchen spelas onsdagen den 19 januari 2022 med avspark kl 21:00.

Inter – Empoli

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter en något trevande inledning på säsongen har Inter successivt växlat upp och ser nu ut som den givna titelfavoriten i Serie A. Napoli och AC Milan inledde säsongen bäst men Inter har tuggat ikapp och förbi båda två och i helgen kunde man dryga ut avståndet till lokalrivalen Milan. Detta trots att Inter inte vann.

För det blev, något oväntat, mållöst då de annars så målglada lagen Inter och Atalanta drabbade samman i söndags. Då Milan samtidigt förlorade leder Inter därmed ligan med två poängs marginal samtidigt som man har en match mindre spelad än tvåan AC Milan.

Nykomlingen Empoli svarade för en övertygande höst i Serie A, men deras trend pekar dock nedåt. Av de fem senaste matcherna har man kryssat tre och förlorat två. I söndags spelade man 1-1 borta mot Venezia. Därmed ligger man för tillfället på en elfte plats i tabellen.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Målglada Empoli

Inter kliver nu in i Copa Italia medan Empoli har slagit ut två lag på vägen till den här åttondelsfinalen. I augusti besegrade man Vicenza och i mitten av december vann man med 4-3 borta mot Verona. Den segern var också Empolis senaste vinst.

När Empoli och Inter möttes i ligan i slutet av oktober var det de sistnämnda som var det starkare laget. Inter vann det mötet i Empoli med siffrorna 2-0.

Aurelio Andreazzolis Empoli är annars ett väldigt målglatt gäng som tagit sig an Serie A på ett offensivt sätt. Med ett snitt på 3.55 gjorda/insläppta mål per match är man det näst målgladaste laget i Serie A så här långt.

Faktum är att Empoli är har gjort mål i sina 14 senaste matcher. Den senaste matchen man inte gjorde mål i var just den mot Inter i den tionde ligaomgången.

Inter har bara förlorat en av sina 18 senaste matcher om vi räknar in Champions League. De ser oerhört svårslagna ut för närvarande och gäller förstås som klara favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast cirka 1.24 gånger insatsen.

Empoli lär få det tufft, men som vanligt lär de bjuda upp till dans. Deras stil är inte att parkera bussen utan jag tror på en öppen matchbild.

Empoli gjorde mål på Inter senast men annars gör man mål i nästan alla matcher. Därför finner jag anledning att tro att man kommer att lyckas med det även den här gången. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till fina 1.90 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.90
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, onsdag 19 januari 2022
TV: 
Stream:  Aftonbladet TV

Jämför odds: