Speltips Inter – Fiorentina 3/9: Ett första test

Axel Sjödin Publicerat: 3 september 2023

Inter tar sig an Fiorentina i en stormatch på San Siro i söndagens höjdpunkt nere från Serie A.

Inter - Fiorentina

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Simone Inzaghis Inter har fått en fin start på säsongen med två raka segrar, och är klara favoriter till att ta en tredje på söndag. Fiorentina är dock ingen lätt motståndare, och har själva haft en någorlunda fin säsongsinledning med en vinst och ett kryss i de två första matcherna.

Lautaro Martínez har öppnat säsongen väldigt fint med tre mål på de två första matcherna. Både Monza och Cagliari städades av med 2-0 som slutresultat i båda fallen. Det har varit oerhört säkra och stabila insatser från Inter, som känns som en solklar scudettokandidat i år.

Defensivt har det sett väldigt bra ut, och de är det enda laget som ännu inte har släppt in ett mål. Motståndet har förvisso inte varit det svåraste ännu, även om Monza inte är lätta att möta. Fiorentina kommer att vara ett tidigt första test för detta Inter och Inzaghi lär förmodligen inte göra några förändringar i startelvan från det lag som slog Cagliari senast.

Inter förstärkte truppen under den sista dagen av transferfönstret genom att till slut säkra Benjamin Pavards underskrift, samtidigt som de tog in Davy Klaassen gratis från Ajax. Särskilt den förstnämnde är en prestigevärvning, men vi lär inte få se någon av dem mot Fiorentina.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fiorentina har blandat och gett

Fiorentina imponerade verkligen då de körde över Genoa i premiäromgången, men sedan dess har det gått lite trögt. De ledde mot Lecce med 2-0, och borde ha lyckats stänga matchen, men Lecce skrällde för andra omgången i rad genom att sent hämta upp till 2-2, vilket får ses som ett bakslag för La Viola.

Conference League-kvalet var inte heller helt bekymmersfritt, även om de lyckades ta sig till gruppspelet till slut. De förlorade öppningsmötet mot Rapid Wien i Österrike, och lyckades med nöd och näppe vända på det hemma på Artemio Franchi. Avgörandet kom på straff i den 90:e minuten, vilket är lite för spännande mot ett motstånd de borde kunna köra över.

Fiorentina har tidigare år haft ganska bra resultat mot Inter, inte minst på San Siro, men av det vi har sett hittills så är hemmalagets favoritskap helt befogat. La Viola har värvat in några spännande spelare, men har också tappat spelare som Arthur Cabral och Sofyan Amrabat, så Vincenzo Italiano kanske behöver lite tid på sig att bygga ihop detta nya Fiorentina.

För 1.68 hos Betinia gånger pengarna så spelar vi i alla fall på att Inter vinner detta, då de som sagt har sett väldigt övertygande ut hittills, medan Fiorentina har blandat och gett lite.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter vinner
Odds: 1.68
Bolag: Betinia
Spelstopp: 18:30, söndag 3 september
TV: 
Stream:  TV4 Play