Speltips, Inter – Juventus 16/5: Derby d’Italia – vem vinner?

Spelbloggare Publicerat: 16 maj 2015

Derby d’Italia är här – mötet mellan Inter och Juventus. Förutsättningarna är lite speciella i och med bortalagets täta spelschema, vilket jämnar ut skillnaden mellan lagen på förhand. En tät batalj att vänta?

Inter har, med besked, visat klassen den senaste månaden och kan till viss del rädda sin säsong – man har studsat upp från mittenskiktet och har en liten möjlighet att plocka en Europabiljett. Tre pinnar skiljer upp till femman Fiorentina och målskillnaden är bättre än det nämnda motståndets.

Sedan april har inte förlorat en enda match och laget står med fyra vinster och tre oavgjorda matcher – nu senast löstes en 2-1-seger borta mot tabelltrean Lazio. Formen är med andra ord toppad och det bådar gott inför de tre avslutande omgångarna.

Finns stor kvalité i truppen, en hel del namnstarka spelare, men man har inte fören nu fått ordning på grejerna. Lite sent kanske, även om det nu är möjligt att plocka en Europaplats. Om det ändå inte skulle fixas, finns det också ett värde i att bara avsluta bra inför nästkommande spelår.

Formstarka Hernandes, som gjorda båda målen mot Lazio, fyllde sin varningskvit senast och hamnar utanför startelvan med en avstängning. Därtill är skadade Guarin out.

Vilar stora delar av startelvan

Juventus är alltså redan klara vinnare av Serie A, står i final i Champions League och så även i Coppa Italia. Vi kan därmed ställa ett frågetecken för lagets motivationsnivå inför den här bataljen, oavsett om detta är ett rivalmöte.

Så tidigt som i onsdags spelade man i CL-semifinal mot Real Madrid och det var 90 tuffa minuter som med all sannolikhet lämnat spår för den fysiska formen. Dessutom väntar den här Coppa Italia-finalen om bara fyra dagar.

Tränare Massimo Allegri visar också med sin laguttagning att den här matchen är allt annat än prioriterad. Tevez, Vidal, Evra, Pirlo och Buffon lämnas utanför truppen och flera andra ordinarie spelare väntas få starta på bänken.

Trots detta är Juventus – just Juventus. Truppen är bred och formen i laget ser bra ut – men att de ska vinna mot ett Inter med allt att spela för? Det har jag svårt att se. Tänker att man nöjer sig med ett oavgjort resultat på förhand – och när lagen möttes tidigare under säsongen blev det 1-1. Liknande nu?

Spelar därför hemmalaget inget spel – oavgjort till 1,85x hos Betway.

Testa ett nytt spelbolag: Super Lenny ger alla nya kunder 500 kronor bonus, hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Hemmalaget inget spel – oavgjort
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 18:00, 16/5
TV / Stream:  tvtolv logo (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Inter 2,25 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,40 bwin logo
Juventus 3,40 unibet logo
Över 2,5 mål 2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 1,87 nordicbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: