Speltips, Inter – Milan 19/4: Bwin sticker ut hakan i Milanoderbyt

Spelbloggare Publicerat: 19 april 2015

inter milan 19/4Rivalerna och lokalkonkurrenterna Inter och Milan drabbar samman på San Siro och det erbjuds fint värde på hörnmarknaden av Bwin.

Stoltheten, vem som är bäst i Milano. Det är vad denna batalj handlar om. Båda parter väntas alltid vara uppe och slåss i toppen, men har varit stora besvikelser denna säsong. Milan återfinns på niondeplats och Inter precis under, med två pinnar som skiljer lagen emellan. Så för tabellen betyder dessa tre pinnar inte speciellt mycket.

Inter bröt en mardrömstrend senast, borta mot Hellas Verona – en match som vanns med hela 3-0. Dessförinnan hade man sju matcher i följd utan seger och det var verkligen på tiden att en trea skulle ramla in på kontot. Mycket glädjande uppladdning, inför vad som får betraktas som en av säsongens allra viktigaste matcher.

Milan har just nu rejäl medvind och står stärkta med fyra raka matcher utan förlust, varav tre i serien och en vänskapsmatch. Facit är tre fullpottare och en oavgjort match, vilken kom förra veckan mot ett starkt Sampdoria, där grovjobbaren Nigel de Jong blev hjälte med sin kvitteringsbalja med kvarten kvar att spela.

Novembermatchen på San Siro dessa två emellan slutade oavgjort (1-1) och var i stil med de flesta Milanoderbyna; tätt och jämnt. De fem senaste har alla slutat under 2,5 mål och inget av lagen vunnit med mer än uddamålet i dessa.

Det är frånvarobekymmer i båda lägren; Inter har bland andra Fredy Guarín och Marcelo Brozovic borta och Milan exempelvis Stephan El Shaaraway och Michael Essien.

Klarar linan i minst hälften av fallen

Var först inne på underspelet här, på 2,5-målslinan betalar det 1,95 gånger pengarna och det ser jag garanterat som ett värdespel med tanke på hur derbyna slutat de senaste åren och brukar se ut. Rekommenderas varmt, men jag tycker att det finns ännu finare siffror på hörnmarknaden.

Milans lina är på 4,5, trots att det ju är neutral plan. Blir således en kamp om vilka som greppar taktpinnen och även om Inter kanske kommer ha lite mer boll, lär den statistiken bli hyfsat jämn. Ungefär likadana förutsättningar för att lösa just – hörnor.

Man snittar 5,4 hörnor framåt per match och Inter släpper till 4,9. Av bara den statistiken bör Milan ha oddsen på sin sida, för att linan ska passeras. I de tre senaste derbyna har den dessutom gjort dito.

Med fina resultat på sistone, är jag övertygad om att Milanspelarna har tillräckligt med självförtroende för att både vilja och klara av att föra matchen under perioder. Då ska de absolut överstiga linan i mer än hälften av fallen och överspelet synas därmed till 2,0x hos Bwin som sticker ut rejält på den här marknaden. De flesta andra spelbolagen har till skillnad från dem överspelet som klar favorit.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Inter 2,30 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,45 titanbet logo 1 000 kr
Milan 3,40 mybet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,95 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,95 betsson logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Milan över 4,5 hörnor
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 20:45, 19/4
TV:  tvfyrasport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson