Speltips, Inter – Palermo 6/3: Dags att dubbla degen

Simon Pålsson Publicerat: 6 mars 2016

Den sena söndagsmatchen i Serie A spelas i Milano, där Inter får besök av Palermo. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför matchen.

Söndagen bjuder på en rad matcher från italienska Serie A. Helgen, dagen och kvällen avrundas dock med det sena kvällsmötet mellan Inter och Palermo på San Siro i Milano. På förhand är det en mycket intressant historia mellan två lag i stort behov av tre poäng.

Hemmalaget ligger just nu på plats nummer fem i tabellen och behöver ta tre pinnar för att hänga på Roma och Fiorentina i striden om platserna till Champions League nästa säsong. Just nu har laget fem poäng upp till Fiorentina och åtta poäng upp till Roma, fast med en match mindre spelad.

Laget kommer för övrigt till den här matchen med ett par tunga förluster färska i närminnet. Laget har nämligen fått se sig besegrade av både Juventus och Fiorentina på sistone – tå minst sagt tunga förluster med tanke på tabelläget. I övrigt har laget dock plockat en del poäng under februari. Tidigare i veckan åkte man dock på en rejäl käftsmäll efter att ha åkt ur italienska cupen efter straffläggning mot Juventus. Psykologiskt tungt.

Palermo hotas av nedflyttning

I skrivande stund har Palermo fyra poäng till godo på närmast jagande lag, Frosinone, i botten av tabellen. Skulle laget halka ner en placering till innebär det nedflyttning. Det krävs med andra ord en rejäl uppryckning av svensklaget.

Det ska sägas att ett par segrar i rad kan göra att laget avancerar rejält i en mycket jämn tabell. Med tanke på formen på sistone känns det dock inte särskilt realistiskt. Laget har nämligen inte vunnit sedan den 24 januari och har nu sex raka matcher utan vinst, varav tre dessutom slutat med klara förluster. Det duger helt enkelt inte.

Vad båda lagen har gemensamt är en stark offensiv, men också en tendens att släppa in lite för många mål. Det tror vi kan färga även den här matchen. Visst, hemmalaget får tillskrivas favoritskapet, men Palermo kommer säkerligen kunna hota en del. Därför spelar vi båda lagen göra mål till 2,00 gånger pengarna hos Betsson.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (Unik: 1 000 kr bonus + 200 kr gratisspel)
Spelstopp:  20:45, söndag 6/3
TV:    viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Inter  1,32 redbet logo
Oavgjort  6,00 unibet logo
Palermo  12,00 titanbet logo
Över 2,5 mål  1,58 redbet logo
Under 2,5 mål  2,55 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: