Speltips, Inter – Palermo 8/2: Formsvag favorit – skrälläge?

Spelbloggare Publicerat: 7 februari 2015

inter palermo 8/2Med tre raka förluster i bagaget tar Inter emot formstarka Palermo, som vi ser som en kapabel underdog, hemma på San Siro.

Inter störtdyker i tabellen och är nu helt borta från snacket om Europabiljetterna. Faktum är att man har både åtta pinnar upp och ner till det gröna respektive röda tabellområdet. Hur som helst, tre raka förluster – två av dessa mot lag från den undre delen av tabellen.

Intressant är att man i samtliga de här tre matcherna släppt in mål på tilläggstiden, vilket blivit avgörandet i två. Garanterat något som irriterat tränaren Roberto Mancini enormt och man snackat om inför matchen.

Hela fem försvarsspelare är borta och ställs utanför truppen. Kommer röras om en del med andra ord. Annars är anfallaren Daniel Osvaldo alltjämt petad av diciplinära skäl.

Endast en förlust på 13 matcher

Palermo visar helt till skillnad från Inter prov på – nära på toppform. Endast en av de 13 senaste matcherna har förlorats – 3-4 borta mot Fiorentina – och nu senast besegrades luriga Hellas Verona med 2-1. Bara veckorna dessförinnan kryssade man borta mot serietvåan Roma.

På bortaplan vinner man sällan, men kryssar en hel del. En vinst, fem oavgjorda och fyra förluster har det blivit. Starkt att förlora så pass få matcher, även om poängskörden är relativt snål med ett snitt på strax över en pinne matchen.

Enda nämnvärda avbräcket är försvarsspelaren Sinisa Andelkovic som är avstängd efter att ha åkt på sitt fjärde gula kort för säsongen förra veckan.

Inter lever fortfarande mycket på sitt namn och ska inte alls räknas som så pass stora favoriter som de ställs ut som. Dubbelchansen X2 (+0,5 mål AH) smakar bra till 2,11x och synas hos ComeOn!.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Inter 1,83 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,70 comeon logo 3 000 kr
Palermo 4,85 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 1,95 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,93 nordicbet logo 1 000 + 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Palermo +0,5 mål AH
Odds: 2,11 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 20:45, 8/2
TV:  tvtolv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson