Speltips, Inter – Roma 25/4: Vad kan skilja dessa två åt?

Spelbloggare Publicerat: 25 april 2015
inter roma 25/4
Foto: Bildbyrå

Inter välkomnar Roma till anrika San Siro i vad som väntas bli en tajt och jämn tillställning. Oavgjorda resultatet närmast till hands?

Deer to be different: Öppna konto hos uppstickaren Super Lenny och få 500 kr i välkomstbonus.

Årets kanske största besvikelse, Inter, hittas precis i mitten av tabellen och har mer eller mindre en obefintlig möjlighet att nå en Europaplats. Det skeppet har lämnat hamnen och nu handlar det om att rädda sitt ansikte, eventuellt studsa upp några placeringar.

Laget nådde åttondelsfinalen i Europa League, men var där en enorm katastrof och förlorade med sammanlagt 5-2 över den tyska ligatvåan Wolfsburg. Uttåget verkar också ha tagit en del på självförtroendet; facit därefter är en vinst, två oavgjorda och en förlust, varav det ena krysset kom mot den hopplösa tabelljumbon Parma – på hemmaplan.

Nu senast lyckades man inte hitta nycklarna att lösa upp ett tajt Milanförsvar i Milanoderbyt. 0-0 slutade matchen – och kanske borde man ha gjort åtminstone en balja? Men så är det, marginaler är ofta någonting man förtjänar, det gjorde inte Inter där.

Skadeläget är oförändrat sedan senast, vilket innebär att Kuzmanovic, Campagnaro, Dodõ samt Jonathan ställs utanför truppen.

Inte gjort fler än två mål på de nio senaste

Roma har lite tyngre namn på skadelistan i Gervinho, Maicon, Strootman, Castan och eventuellt Pjanic. Därtill är försvararen Davide Astori avstängd efter att ha fyllt sin varningskvot.

En bra bit in på spelåret höll Roma jämnt strå med serieledande och suveräna Juventus, men tappat totalt efter nyåret och inte minst Afrikanska mästerskapen. Nu är man trea, med sämre målskillnad än tvåan Lazio, och målet är självklart att plocka den där direktplatsen till nästkommande upplaga av CL.

Vad som blivit ett stort problem för Roma är alla dessa kryssen. På 31 matcher har bara tre matcher förlorats, vilket kan jämföras med Lazios nio, och hela 13 slutat oavgjort. En stor anledning till detta är att den offensiven blivit alltmer uddlös; inte fler än två mål har gjorts på de nio senaste matcherna, och då har bara två slutat i förlust.

Två av Inters tre senaste matcher har slutat oavgjort, Romas två senaste – och jag har svårt hitta en vinnare här. Krysset känns klart närmast till hands och det spelas till 3,30x hos Mybet.

0-0/1-1?

Spela hos en nykomling!
Super Lenny är en nykomling utöver det vanliga när det kommer till spelbolag. Alla nya kunder hos dem får 500 kronor bonus via denna länk. Testa dem redan idag!

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Inter 2,50 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,30 mybet logo 1 000 kr
Roma 3,25 unibet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,79 betway logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,08 unibet logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 20:45, 25/4
TV:  cmorelive logo tvfyrasport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson