Speltips Inter – Roma 8/2: Coppa Italia

Martin Efvergren Publicerat: 8 februari 2022

Efter tunga poängtapp i helgen möts nu Inter och Roma i kvartsfinalen av Coppa Italia. Matchen spelas tisdagen den 8 februari 2022 med avspark kl 21:00.

Inter – Roma

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det var utan tvekan Inter som dominerade matchbilden i Milanoderbyt i lördags. Man tog också en välförtjänt ledning i den första halvleken, men med dryga kvarten kvar av den andra skulle Giroud komma att vända helt på steken. AC Milan vände och vann och är nu en poäng efter serieledande Inter som har en match mindre spelad.

Inter gjorde en ganska bra match i lördags, men ser vi till den senaste tidens insatser så har man tappat lite i jämförelse med den form man tidigare hade. I den senaste omgången av Coppa Italia lyckades man, med nöd och näppe, besegra Empoli hemma. Detta efter att man kvitterat till 2-2 på tilläggstid och därefter avgjort under förlängning.

Därefter vann man återigen efter ett avgörande mål på tilläggstid. Detta då man besegrade Venezia med 2-1 hemma i den näst senaste omgången av Serie A.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter är i en formdipp

Roma kommer till den här matchen efter att bara ha fått med sig 0-0 från hemmamötet mot nästjumbon Genoa i lördags. Detta trots att bortalaget fick en man utvisad med drygt tjugo minuter kvar att spela.

Dessförinnan hade Roma emellertid tagit tre raka segrar. I Serie A besegrade man då Cagliari och Empoli och i Coppa Italia slog man ut Serie B-laget Lecce efter seger med 3-1 hemma.

Inter och Roma möttes senast i början av december i den 16:e omgången av Serie A. Den matchen i Rom vann bortalaget med klara 3-0. Inter har därmed vunnit de två senaste mötena, dessförinnan hade man kryssat i sex raka möten.

Inter gäller också som relativt klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 1.60 gånger insatsen.

Även om Inter kanske förtjänade ett bättre öde i helgens derby så är det helt klart så att man befinner sig i en liten dipp för tillfället. De bör ha goda chanser att vinna den här kvartsfinalen av Coppa Italia, men jag tar det inte för givet.

Inter har släppt in mål i fem av sina sex senaste matcher. Roma gick mållösa senast men har totalt gjort elva på sina fem senaste matcher. Inter kommer sannolikt att dominera den här matchen, men Roma kommer få sina omställningslägen. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.75 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.75
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, tisdag 8 februari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: