Speltips, Inter – Torino 25/1: Spel hämtat från hörnmarknaden

Spelbloggare Publicerat: 25 januari 2015

inter torino 24/1Mitten mot mitten i italienska Serie A. Inter får besök av Torino på San Siro – och vi bjussar på ett speltips som hämtas från hörnmarknaden.

Inter kan knappast vara nöjda med deras prestation denna säsong, men de har sakta men säkert växt och blivit bättre. Nu har de sju tävlingsmatcher i följd utan förlust och hemma i Milano har de två raka vinster mot Genoa respektive Sampdoria.

På hemmaplan kliver Inter alltid på full fart framåt. I snitt blir det 3,8~ mål per match på San Siro, vilket är näst flest i serien efter Napolis. Görs mål framåt, släpps in. Det finns alltid kontringsmöjligheter för deras motståndare.

Nu är klubben drabbad av en del problem med frånvarande spelare. Medel och Jesus är avstängda, Ranocchia skadad och Osvaldo lämnas utanför truppen på grund av en konflikt som också gjort att han nu är tillgänglig på transfermarknaden. Allt är inte frid och fröjd.

Torino har bara Peres, avstängd, borta och tränare Ventura kommer kunna vädra en slagkraftig startelva.

Även Torino har sett formstarka ut på sistone. Endast en av de åtta senaste matcherna har förlorats, vilket var mot urstarka Lazio. Bottenträsket har lämnats och nu kan laget spela utan att det bränner något värre underifrån. På bortaplan har de mediokra 2-2-5, men i de fyra senaste matcherna på resande fot är de utan förlust.

Ynka 3,4 hörnor per bortamatch

Vi kan räkna med att hemmalaget kommer vara spelförande och inneha det mesta av bollinnehavet. Först vid ett eventuellt 1-0-mål från Inter, tror jag att Torino kommer tillåtas anfalla utan någon extrem press på bollhållaren.

På bortaplan skapar Torino i regel väldigt få hörnsparkar, 3,4 per match i snitt. De har inte lyckats överstiga linan på fyra raka försök och blev bland annat nollade i hörnmatchen mot Chievo.

Hade själv satt ut deras hörnlina på 3,5, men här är den på 4,5 och underspelet betalar hela 1,73 gånger pengarna hos Bet365. Testas med en insats strax under medel.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Inter 1,83 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,60 unibet logo 1 200 kr
Torino 5,0 ladbrokes logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,8 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,15 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Torino under 4,5 hörnor
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 15:00, 24/1
TV:  cmorelive logobet365tv logo Regler och villkor gäller.tv4sport logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson