Speltips Island – Israel 13/6: Målglada gäster

Martin Efvergren Publicerat: 13 juni 2022

Island gästas av gruppettan Israel i B-divisionen av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas måndagen den 13 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Island – Israel

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Då Ryssland är uteslutna har grupp 2 i B-divisionen av Nations League blivit en trelagsgrupp. Israel, Island och Albanien har nu alla spelat två matcher och det är de förstnämnda som toppar gruppen med fyra inspelade poäng. Island är tvåa på två poäng medan Albanien står på en poäng.

Island och Israel ställdes mot varandra i den första rundan och det blev då en jämn batalj i Haifa. Hemmalaget tog ledningen men Island vände till en 2-1-ledning i den andra halvleken. Israel skulle dock få sista ordet i och med Weissmans kvittering till 2-2 i den 84:e minuten.

För Islands del väntade så en hemmamatch mot Albanien som också den slutade oavgjort. Detta efter att Torsteinsson kvitterat Albaniens ledning i början av andra halvlek. I torsdags spelade Island sedan en träningsmatch borta mot San Marino som man vann med 1-0.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämna förutsättningar

Israel har kopplat greppet om gruppen efter två spelade matcher. Detta efter att man svarat för en stark insats borta mot Albanien i fredags. Framförallt stod man för en bra andra halvlek där man vände ett 1-0-underläge till seger med 2-1 efter att Shaktar Donetsk-mittfältaren Manor Solomon gjort lagets båda mål.

Israel har en potent offensiv, men har under en längre tid också släppt in en hel del mål. Alon Hazan är ny som förbundskapten sedan en månad tillbaka och det finns potential om han kan lyckas sätta en stabilare defensiv.

Israel är ett något bättre lag än Island på pappret men förutsättningarna inför den här matchen är jämna. Det blev alltså 2-2 när de möttes i Israel och nu är det islänningarna som har hemmaplansfördel. Ser vi till oddssättningen är det, i princip, helt jämnt mellan lagen.

Israel är ett målglatt landslag med sin styrka i offensiven. Det blir nästan alltid målrikt när de är involverade och tittar vi på deras åtta senaste matcher så har båda lagen gjort mål i sju av dessa.

Jag finner ett bra spelvärde i att det kommer att göras ett par mål även i den här matchen. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.83 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.83
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, måndag 13 juni 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: