Speltips Israel – Österrike 4/9: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 3 september 2021

Viktiga poäng står på spel i VM-kvalets grupp F där Israel tar emot Österrike. Matchen spelas lördagen den 4 september med avspark kl 20.45.

Israel – Österrike

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter fyra spelade matcher i grupp F har Danmark redan gjort ett litet ryck. De är fem poäng före Israel och Österrike som båda står på sju poäng. Därmed blir den här matchen väldigt viktig i kampen om andraplatsen samt för att man ska kunna utmana Danmark.

Israel inledde det här VM-kvalet med att förlora hemma med 2-0 mot just Danmark. Därefter spelade man 1-1 hemma mot Skottland samt vann med 4-1 borta mot Moldavien. I onsdags ställdes man mot Färöarna på bortaplan, en lurig match där många lag kan få problem men som Israel löste galant då man vann med klara 4-0.

Israel leds sedan drygt ett år tillbaka av österrikaren Willi Ruttensteiner och för honom blir det här förstås en speciell match.

Österrike kommer från ett EM där man äntligen lyckades ta sig vidare från gruppspelet men där man sedan direkt blev utslagna av mästarna Italien efter förlängning.

I VM-kvalet inledde man med att spela 2-2 borta mot Skottland, följt av en 3-1-seger hemma mot Färöarna. Därefter åkte man på en rejäl propp hemma mot Danmark där man föll med hela 4-0.

I onsdags tog man sig åter till vinnarspåret då man gjorde det som krävdes då man besegrade Moldavien med 2-0 på bortaplan.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Zahavi är het

Österrike står som favoriter i den här matchen hos spelbolagen. Ett rakt spel på bortalaget ger cirka 2.15 gånger insatsen.

Senast Österrike och Israel ställdes mot varandra var i EM-kvalet 2019. Då vann Israel med 4-2 på hemmaplan medan Österrike vann sin hemmamatch med 3-1.

De båda mötena var målrika och så har det också sett ut för de här båda lagen i det här VM-kvalet. För Österrikes del har det blivit över 2.5 mål i 3 av de 4 inledande matcherna och Israel är inte ett landslag som har sin styrka i defensiven.

Såväl Israel som Österrike har redan tappat lite för många poäng och inget av lagen lär vara speciellt nöjda med kryss här. Tre poäng krävs om man ska kunna haka på Danmark i toppen och samtidigt jagar Skottland strax bakom.

Israels stjärna, den 34-årige PSV-anfallaren Eran Zahavi, har inlett den här säsongen starkt. I den nederländska ligan har han redan nätat två gånger och senast mot Färöarna gjorde han tre mål. Han lär bli ett rejält hot för det österrikiska försvaret.

Annars är Österrike det bättre laget av dessa två och mot ett Israel som lär gå framåt på hemmaplan kommer man säkerligen bjudas på en del ytor. Generellt tror jag på en mer öppen matchbild och att det kan bli en del mål i den här matchen.

Bäst spelvärde finner jag i att båda lagen kommer göra mål och det spelas till 1.90 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1.90
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, lördag 4 september 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: