Speltips, Italien – England 31/3: Har Roy hört nått om Harry Kane?

Spelbloggare Publicerat: 31 mars 2015
italien england 31/3
Foto: Bildbyrån

Italien och England avslutar landslagsuppehållet med en vänskap på Juventus Stadium och en viss Harry Kane väntas starta sin första seniormatch – potentiell målskytt?

Italien tappade mark mot Kroatien efter att bara klarat oavgjort – 2-2 – borta mot Bulgarien och har nu två pinnar upp till dem i EM-kvalet medan Norge, på play off-platsen, flåsar i nacken. Man har har tre vinster, två oavgjorda och noll förluster – men knappast imponerat. Känslan är att de bara blivit sämre med åren och håller inte alls samma nivå som för några år sedan.

Gästande England däremot, de plockade sin femte vinst av fem möjliga mot Litauen där siffrorna skrevs 4-0 på Wembley Stadium. Målskillnaden är mycket fina 15-1 och med vänskapsmatcher inkluderade, har de sju senaste matcherna alla vunnits. Förbundskapten Roy Hodgson har sannerligen fått ihop pusslet.

Då lagen bara haft några få dagars vila sedan respektive kvalmatch, ska det vilas spelare och de som nosar på en startplats få chansen att bevisa sina förbundskaptener att de är förtjänta av att spela när nya kvalmatcher vankas i juni.

Två minuter på planen innan målet kom

Tycker oddssättarna gjort Italien till lite stora favoriter här och jag finner värde i såväl krysset som tvåan. Tänkbara spel båda två för den som vill, men istället för att satsa polletterna på 1×2-marknaden – vänder vi blicken mot målskyttemarknaden där ett enormt överodds hittas.

Roy Hodgson har deklarerat att målspottaren Harry Kane får en startplats här. Han gjorde seniordebut mot Litauen, byttes in i den 71:a minuten och målade bara två minuter senare.

– Harry förtjänar sin chans, säger Hodgson enligt BBC Sport inför matchen.

Tottenhamanfallaren är ett av spelårets största utropstecken i Europa – från att ha börjat säsongen på bänken, fick han chansen när stjärnnamnen inte lyckades prestera och har sedan dess varit en självklar pjäs på topp. På 26 matcher, varav 20 från start, är facit 19 gjorda mål och delar med det skytteligaledningen i Premier League med Diego Costa.

Kane bör vara en av de, om inte den, som är mest motiverad här. En framtida startplats ska spelas in och jag är fullt övertygad om att han tar vara denna gyllene möjlighet. Målskyttespelet betalar 3,80x hos Ladbrokes och då slussar i alla fall jag in slantarna. Spelvärde flera decimaler neråt.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Italien 2,65 bwin logo 250 kr
Oavgjort 3,15 comeon logo 3 000 kr
England 3,10 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,60 betway logo 500 kr
Över 2,5 mål 2,38 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Harry Kane målskytt ”anytime”
Odds: 3,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr gratisspel)
Spelstopp: Tisdag 20:45, 31/3
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Skrivet av: Emil Jakobsson