Speltips Jiri Lehecka – Tommy Paul 8/7: Wimbledon

Martin Efvergren Publicerat: 8 juli 2023

Tjecken Jiri Lehecka och amerikanen Tommy Paul gör upp i den tredje rundan av Wimbledon 2023. Matchen spelas lördag den 8 juli med start från kl 12:00.

Jiri Lehecka – Tommy Paul

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

21-åringen Jiri Lehecka har två fina insatser bakom sig i årets Wimbledon. Han inledde med att slå ut Sebastian Ofner med 6-4, 6-4, 6-4 i onsdags. Dagen efter tog han sedan en än större skalp då han kunde besegra den 19-rankade argentinaren Francisco Cerundolo. Även den matchen vann Lehecka i tre raka set, 6-2, 6-2, 6-2.

Den 37:e-rankade tjecken gör nu sin tredje grästurnering den här säsongen. Senast spelade han i Queens där han först slog ut Alejandro Davidovich för att sedan åka ut mot världsettan Carlos Alcaraz i den andra omgången.

På gräset i Stuttgart tog det också stopp i den andra rundan för Jiri Lehecka. Där vann han först en jämn match mot Marcus Giron och därefter föll han i två raka mot Frances Tiafoe.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämna förutsättningar

Tommy Paul gick in i årets Wimbledon som nummer 15 på världsrankingen och han gör det med en övertygande insats i Eastbourne i ryggen. Där tog han sig fram till en final mot samme Cerundolo som Lehecka slog ut i torsdags. För Pauls del slutade det dock i ett nederlag med 2-1 i set.

Den 26-årige amerikanen kommer nu senast från en tuff batalj mot Milos Raonic i Wimbledons andra runda. Till slut kunde Tommy Paul gå segrande med setsiffrorna 6-4, 7-6, 6-7, 6-4. Dessförinnan hade han slagit ut japanen Shintaro Mochizuki i tre raka set.

Förutsättningarna inför den här matchen är nu relativt jämna. Tommy Paul gäller emellertid som favorit till omkring 1.71 gånger insatsen.

Det är första gången de här båda möts så någon måttstock i den bemärkelsen har vi inte. Att Jiri Lehecka slog Francisco Cerundolo som Tommy Paul fått stryk av i sina två senaste grästurneringar kan dock vara någon form av värdemätare. Samtidigt är Paul den mer meriterade och erfarne och på så vis en rimlig favorit.

Som jag ser det känns utgången oviss och jag tror på en jämn fight med få tappade servegame. Mitt spel blir därför att det kommer att spelas över 39.5 game till 1.91 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 39.5 game
Odds: 1.91
Bolag: Betinia
Spelstopp: Från 12:00, lördag 8 juli 2023
TV: 
Stream:  Discovery+