Speltips: Jönköping Södra – GAIS 29/6

Emil Jakobsson Publicerat: 29 juni 2013

Dags för omgång 14 i Superettan och jag har återigen hittat ett spel i Superettan där Jönköping möter GAIS.

Jönköping förlorade sin senaste match mot Landskrona BOIS med 2-0 en match där Landskrona var bättre rakt igenom. Man har gjort det väldigt bra i år och överraskat mot många lag. Till exempel när man vann borta mot Hammarby på Söderstadion med 0-1, många anser det som en skräll men inte jag. Hammarby har varit väldigt svaga i år och förra året med. Frågan är om Hammarby inte har för stor press på sig?

Dåså, tillbaka till Jönköping. På hemmaplan har man varit hyfsat starka men man har bara mött ”sämre lag”. Tre vinster på sju matcher och förluster mot Falkenberg och Ängelholm med 2-4. När GAIS gästar Stadsparksvallen så tror jag att man kommer bli väldigt tillbaka dragna vilket inte är bra när man möter ett så bra lag som GAIS.

GAIS har en uppåtgående form och har vunnit senaste 5 av 7 matcherna. Man spelade dessutom 1-1 senast mot Örebro vilket är bra då Örebro är ett topplag som jag tror kommer gå upp i Allsvenskan. På hemmaplan är man desto bättre men jag tycker att på senaste tiden har man blivit bättre på bortaplan.

Senaste bortamatchen vann man med 0-4 borta mot Brage. Brage kanske inte är det bästa laget i Superettan men ändå 0-4. Andreas Drügge är bästa målskytt internt och har gjort 7 mål.

GAIS vinner och det är ett bra odds vi ser 3 gånger pengarna erbjuder Bet365 och det är spelvärt. 0-2?

Vad tror ni? Lämna gärna era spel som en kommentar.

Spel: 2
Odds: 3.00
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1000 kronor)
TV: –
Avspark: 16.00

Gästtips från Adrian Clintholt, Adriansspeltips.blogg.se