Speltips Jordan Thompson – Novak Djokovic 5/7: Inget skrälläge

Martin Efvergren Publicerat: 5 juli 2023

Jordan Thompson ställs mot tuffast tänkbara motstånd då han möter Novak Djokovic i den andra rundan av Wimbledon 2023. Matchen spelas onsdag den 5 juli 2023 med start från kl 12:00.

Jordan Thompson – Novak Djokovic

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jordan Thompson från Australien är rankad som nummer 70 i världen och har nu en närmast omöjlig uppgift då han ställs mot Novak Djokovic i den andra rundan av Wimbledon 2023. Serben, som nyligen kammade hem sin 23:e Grand Slam-titel i Franska öppna, gäller som huvudfavorit att vinna årets Wimbledon.

Thompson har redan hunnit med att spela fyra grästurneringar den här sommaren och han har gjort det ganska bra. I de två senaste turneringarna i Queens och på Malllorca åkte han ut i den andra omgången, men dessförinnan gick han till final i grästurneringen i Hertogenbosch.

I den första rundan av Wimbledon kunde den 29-årige australiensaren besegra Brandon Nakashima. Detta efter att ha vänt 0-2 i set till seger med 3-2.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Djokovic höjer sig ytterligare

Förra året tog Novak Djokovic sin sjunde titel i Wimbledon och går nu för sin tredje raka Wimbledon-titel. Ser vi till de fem senaste åren så har den nu 36-årige serben kammat hem titeln i fyra av dessa.

Sedan imponerande insatsen på Roland Garros i början av juni har Djokovic haft spelledigt. Därmed bör kroppen vara fräsch, men då detta är årets första grästurnering kan det komma att ta ett par matcher innan tajmingen sitter perfekt. I den första rundan mot Pedro Cachin gjorde han emellertid vad han skulle och städade av den 68-rankade argentinaren i tre raka set.

Novak Djokovic är, som sagt, huvudfavorit att vinna Wimbledon för tredje året i rad med världsettan Carlos Alcaraz som främste utmanare om vi ser till oddssättningen. I den här matchen gäller han förstås som storfavorit då ett rakt spel på att han vinner endast ger 1.02 gånger insatsen.

Djokovic slog Cachin med 6-3, 6-3, 7-6 i måndags och jag räknar med att det kommer bli något liknande här. Med en match i benen torde han var ännu lite närmre formen nu och det gör att jag tror på en klar seger för den dubble regerande mästaren. Mitt spel blir därför Novak Djokovic -8.5 (game hcp) till 1.91 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Djokovic -8.5 (game hcp)
Odds: 1.91
Bolag: Betinia
Spelstopp: Från 12:00, onsdag 5 juli 2023
TV: 
Stream:  Discovery+