Speltips, Juventus – Barcelona 6/6: Två spel på målmarknaden

Simon Pålsson Publicerat: 5 juni 2015

Äntligen dags för final i Champions League och vi hoppas på en fotbollsfest. Här har vi tittar närmare på målmarknaden och hittat ett bra spel. Juventus tunga mittbacksavbräck stör och frågan är hur länge de orkar stå emot?

Testa vår favoritbookie: William Hill erbjuder höga odds och 1 000 kronor bonus. hämta din bonus här!!

Efter en lång säsong som tog avstamp i höstens gruppspel har vi äntligen nått fram till den stora finalen. Suveräna Barcelona mot ett svårslaget Juventus är en något oväntad, men på förhand otroligt intressant, final.

I stort sett samtliga fotbollsintresserade världen över känner till Barcelona och deras minst sagt signifikativa spelstil. Ett stort bollinnehav och ett evigt bolltrillande i jakten på den där öppningen när motståndarna råkat slappna av en sekund vid precis fel tillfälle.

Därtill har man ett närmast löjligt bra spelarmaterial, framförallt i den offensiva delen av planen. Leo Messi, Luiz Suarez och Neymar utgör möjligtvis världens absolut bästa anfallstrio och en stor del av Champions League-finalen kommer handla om kampen mellan Barcelonas gyllene trio och Juventus erkänt stabila backlinje.

Trots det tunga avbräcket – Juventus svårpasserade

Inför matchen har Juventus drabbats av värsta tänkbara avbräck i och med att Giorgio Chiellini dragit på en skada. Den italienska mittbacksgeneralen missar därför matchen, men känslan inför matchen är att Juventus fortfarande har alla möjligheter att täppa till matchen.

Den logiska matchbilden är ett Barcelona som har ett stort bollinnehav, rullar runt i backlinjen och aktivt letar efter öppningar mot ett lågt och samlat Juventus. Detta samtidigt som Juventus har ett par ruskigt duktiga spelare i kontringsfasen, däribland Carlos Tevez.

Vi tror att Barcelona kommer att trycka på mer och mer under matchens gång, men att det kommer ta ett tag innan de lyckas få hål på Juventus. Därför spelar vi under 1 mål i första halvlek till 1,95 hos Comeon. Det innebär att vi tror att halvleken blir mållös, men att vi får pengarna tillbaka vid ett mål.

Vidare tänker vi inte blunda för det uppenbara. En av världens absolut bästa spelare genom alla tider kommer att finnas på planen och han är i en fantastisk målform. Han har gjort fem mål på de tre senaste matcherna och tolv mål på de nio senaste matcherna. Dessutom toppar han skytteligan i Champions League med tio fullträffar.

När vi då får 2,00 på Lionel Messi göra mål när som helst under matchens ordinarie tid tycker vi att det kan vara värt en TV-peng.  Förhoppningsvis gör han inte mål förrän i andra halvlek dock.

Få ett gratisspel värt 500 kronor

Betway ger nya kunder ett gratisspel värt 500 kronor. Hämta ditt gratisspel här.

Speltips:

Speltips:  Spel 1: Under 1 mål i första halvlek (pengarna tillbaka vid prick 1 mål), Spel 2: Messi målskytt när som helst
Odds:  1,95 samt 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn (3 000 kr bonus) och Bet365  (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, lördag 6/6
TV / Stream:    viasatfotboll logotvtre logo viaplay logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Lionel Messi målskytt  2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Carlos Tevez målskytt  4,00 ladbrokes logo
Neymar målskytt  2,65 titanbet logo
Över 2,5 mål  1,98 redbet logo
Under 2,5 mål  1,94 [redbett]

 

Oddsens motsvarighet i procent: