Speltips, Juventus – Chievo 12/9: Nu är det dags för revansch

Simon Pålsson Publicerat: 12 september 2015

Det är kniven mot strupen för den regerande mästaren Juventus när Chievo kommer på besök. Kanske kan vi rent av utnyttja det när vi lägger vårt speltips inför matchen?

Den tredje omgången av Serie A står för dörren och nu är det verkligen upp till bevis för den regerande mästaren Juventus. Förra året tog man hem hela mästerskapet i storstilad stil, men i år har man inlett säsongen allt annat än övertygande.

På de två inledande matcherna har man nämligen plockat hem totalt noll poäng. Förlust mot Udinese i premiären följdes upp med bortaförlust mot Roma i den andra omgången. Nu väntar hemmamatch mot Chievo och vi kan bara anta att man nu känner sig tvingade att ta tre poäng.

Därför kan vi inte tänka oss någonting annat än full fart framåt från början. Eftersom man har vetskapen om att man är svårbemästrade hemma i Turin tror vi att Juventus inte tvekar när det gäller att sätta gasen i botten och gå framåt redan från start. Här finns helt enkelt ingenting att förlora.

Chievos drömstart spelar mindre roll

Det är verkligen skilda världar inför matchen. Medan Juventus har noll inspelade poäng hittar vi topplaget Chievo med sex av sex poäng så här långt. Bland annat har man en fantastisk 4-0-vinst mot Lazio i bagaget. Nu ska sägas att den typen av segrar inte nödvändigtvis behöver betyda särskilt mycket, speciellt inte inom italiensk fotboll, men Chievo är hur som helst på gång.

Juventus är dock ett klart bättre lag och tror att man förlorat de två inledande matcherna tror vi att laget har potentialen att vinna mot samtliga lag. På hemmaplan är man dessutom erkänt starka och vi kan inte tänka oss annat än att Chievo får det väldigt svårt här.

Därför spelar vi det reka halvtidsspelet på Juventus till 1,91 gånger pengarna. Vi tror helt enkelt att italienarna trycker gasen i botten och går för ta kommandot i matchen redan i första halvleken. Dessutom är oddset 1,91 betydligt bättre än fler andra bolag som till exempel Mybet som erbjuder 1,7 för samma spel.

Speltips:

Speltips:  Juventus vinna första halvlek
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Comeon (3 000 kr bonus)
Spelstopp:  Kl 20:45 lördag 12/9
TV:  Sänds tyvärr inte på tv. (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo samt Sportbladet.se

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Juventus  1,4 mybet logo
Oavgjort  5,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
 Chievo  11,00 comeon logo
Över 2,5 mål  1,97 unibet logo
Under 2,5 mål  1,91 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: