Speltips, Juventus – Hellas Verona 18/1: Tack för den kortlinan, Bet365

Spelbloggare Publicerat: 18 januari 2015

juventus verona 18/1Juventus totalförnedrade Hellas Verona i Coppa Italia tidigare i veckan och vann med tennissiffrorna 6-1 på Juventus Stadium. Under söndagen är det dags för ett tidigt återseende – kan Hellas Verona stå upp bättre nu?

3-0 i första halvlek, 3-1 i andra. Hellas Verona har stått hyfsat bra upp mot Juventus de senaste åren, men föll samman på ett oacceptabelt sätt. En moralsänkare utan dess like. Nu är det åter upp på hästen; en vinst, eller ens ett kryss kan vara svårt att lösa, men prestationen ska vara bättre. Mycket bättre.

Innan den här matchen, hade Verona lite medvind; vunnit två, kryssat en och förlorat en på de fyra senaste. Det saknas stjärnor i laget, men som kollektiv lyckas de, oftast, hålla en okej nivå.

Juventus är fortfarande starkast bäst i den italienska fotbollen, även om de inte är lika dominanta som i fjol. Nu är Roma fortfarande med i jakten på Scudetton, så varje pinne är viktig. Räcker inte att gå på halvfart här, utan det kommer med all sannolikhet krävas mer än i torsdags…

De vitsvartklädda kommer till spel utan deras skadade försvarare Ogbonna. Det verkar inte heller som att Vidal kommer ta plats i truppen, då han rapporterats drabbats av halsfluss.

Enligt Skadekollen.com saknar Verona Moras, Taleb och Ionita – och eventuellt deras bästa målskytt, Luca Toni.

Oförståeligt låg kortlina

Vi kan räkna med att Verona kommer till Juventus Stadium revanschlustna. Ett hårdare jobb kommer att läggas ner på uppgiften. Fysiskt lär de vara lite tuffare; visa att de inte är någon slagpåse. Just där har de sämre lagen oftast sin chans, på det fysiska planet.

Varken Juventus eller Verona sticker ut i kortstatistiken, inte åt det ena eller andra hållet.

En som däremot gör det – det är matchens huvuddomare Massimiliano Irrati. Han är en av Italiens mest aggressiva domare och höjer hellre korten, än att tala med spelarna.

I årets Serie A snittar Irrati 5,6~ gula och 0,7~ röda kort per match.

Trots detta är Bet365s kortlina på 4,5 den här matchen. Exempelvis Bwin ställer ut den på 5,5 – och då räknas bara ostskivorna in. När Bet365 rättar spelen, då räknas det som tre kort när en spelare får två ostskivor – och således visas ut.

Överspelet betalar 1,73x och det synas med glädje. Fram med löven, Irrati!

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Juventus 1,18 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 7,50 unibet logo 1 200 kr
Hellas Verona 19,50 betsafe logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,50 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,54 unibet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 4,5 kort
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 20:45, 18/1
TV:  tvtolv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson