Speltips, Juventus – Monaco 14/4: Klasskillnad – kommer dolkstöten redan i första mötet?

Spelbloggare Publicerat: 14 april 2015

juve monaco 14/4Vi är tillbaka med kvartsfinalerna i Champions League och bjuder självfallet på speltips från samtliga matcher. I Torino välkomnar Juventus – Monaco till Juventus Stadium och här ska det helt enkelt vara klasskillnad.

Testa William Hill, få 1 000 kronor bonus! Hämta din bonus här.

Ett mediokert Monaco, som köptes sönder inför säsongen, har alltså nått kvartsfinal i CL. Men hur har det varit möjligt? Man lottades in i den enklaste gruppen – bestående av Bayer Leverkusen, Zenit och Benfica – och toppade den med resultatraden 3-2-1. Inte jättechockerande – vad som hände i åttondelsfinalen däremot…

Slutspelen har alltid spökat för Arsenal, vilka Monaco ställdes mot. Londonlaget gjorde en fullständigt katastrofal första match hemma på Emirates Stadium och slutsiffrorna skrevs 1-3. Och där handlade det klart mer om Arsenals oförmåga att åstadkomma någonting vettigt i de olika straffområdena, snarare än att Monaco faktiskt var vassa.

I returen presterade Arsenal på mer ”normal” eller väntad nivå och var oerhört nära att vända matchserien, men trillade tillslut ur slutspelet på färre gjorda bortamål. Där visade Monaco de stora bristerna som finns i truppen och startelvan. De är, odiskutabelt, sämst av lagen som fortfarande lever vidare i turneringen.

Formen i den inhemska tabellen är förvisso bra och senast krossades Caen med 3-0 på bortaplan, men ja, Caen är Caen och Juventus, Juventus.

Tack och hej, Monaco

Så är det, en trea i Ligue 1 håller inte jämnt strå med ett Juventus som dominerar den italienska fotbollen och ser hyperintressanta ut i årets Europaspel. Håller dem absolut som en utmanare till titeln, även om Bayern München, Barcelona och Real Madrid är en nivå över dem själva.

”Den gamla damen” hamnade strax bakom Atlético Madrid i gruppspelet, strax före Olympiakos – och ställdes därefter mot Borussia Dortmund i åttondelen, vilken man vann med stabila 5-1 över två matcher. Ett styrkebesked som bådar gott inför denna batalj.

Man kommer faktiskt från en 0-1-förlust mot Parma, vilken bröt en vinstsvit på sex raka matcher, men det var en b-betonad startelva som ställdes ut eftersom det varit så pass kort vila till hit och för att serien mer eller mindre redan är avgjord. Nu är det – såklart – bästa möjliga elvan som ställs ut och enda nämnvärda avbräcket är på långtidsskadade Paul Pogba.

Kan inte annat än att tro att det här dubbelmötet dödas redan i den första matchen på Juventus Stadium och värde finnes i Juventus -1,5 mål AH till smakrika 2,49 hos ComeOn. Saknar ni konto hos dem får ni 3 000 kronor bonus här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Juventus 1,50 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 4,20 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Monaco 9,50 ladbrokes logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,60 mybet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,50 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Juventus -1,5 mål AH
Odds: 2,49 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 20:45, 14/4
TV:  viasatfotboll logo viaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.
Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson