Speltips, Juventus – Napoli 23/5: Damen fixar en trea – trots att flera spelare vilas?

Spelbloggare Publicerat: 23 maj 2015

Ett slitet Juventus får finbesök av Europajagande Napoli i Turin och oavsett om en rad a-spelare väntas vilas för värdens del, anser vi oddsen vara rejält felsatta.

Napoli parkerar på fjärdeplatsen i Serie A och har när det återstår sex pinnar att spela om en liten, liten chans att studsa upp ett steg i tabellen, och således hämta in en kvalbiljett till Champions League. Hur som helst, motivationsnivån är tveklöst uppumpad till max, även om det med största sannolikhet blir EL-spel nästkommande spelår.

Det är lite så att man skjutit sig själva i foten. Man hade en klart bättre utgångsposition för ett par veckor sedan, men inte riktigt hanterat det täta spelschemat som inneburit när serie- och Europamatcherna avverkat varandra. Blivit en del oväntade tapp och 3-2-vinsten hemma mot nästjumbon Cesena senast, vilken följde upp av uttåget ur EL-slutspelet, var allt annat än imponerande.

På bortaplan är Napoli, baserat på resultatraden, sämst av topp sex-lagen. Sju vinster, fyra oavgjorda och sju förluster är facit – och det räcker inte till om man ska vara uppe och slåss om medaljerna.

Tillsammans med långtidsskadade Jonathan de Guzmán, tar mittbacken Kalidou Koulibaly plats på frånvarolistan efter att ha fyllt sin varningskvot efter den synade ostskivan mot Cesena. Han är kanske inte den spelaren som sticker ut mest, men det är alltjämt ett oerhört tungt avbräck.

Obesegrade på hemmaplan

Juventus enda nämnvärda avbräck är på Fredy Guarín, men en rad andra spelare väntas få vila här efter 120 tuffa minuter i cupfinalen mot Lazio, vilken tillslut vanns med 2-1, i onsdags.

Dock har vi, och mer eller mindre hela spelmarknaden, blivit lurade förut, ja, bara för en vecka sedan. Man ställdes mot Inter på bortaplan och vilade stora delar av den ordinarie startelvan – då var alla ute och höjde fingret för klar fördel Inter, så även vi, men Juventus klarade ändå av att vända 0-1 till en 2-1-vinst. Styrkebesked att truppen är så pass bred.

Juventus är ju redan klara serie- cupvinnare och står dessutom i CL-final. Siktet är alltså på trippeln och behöver man inte fokusera alltför mycket på serien, som redan är avgjord sedan en lång tid tillbaka – men i en stormatch som denna borde det inte vara speciellt svårt att hitta motivation, framförallt för de spelare som i vanliga fall bara nosar på en startplats.

Sträkta med fem vinster och två oavgjorda på de senaste matcherna, det faktum att man har resultatraden 15-3-0 på hemmaplan – ska Juventus ses med åtminstone lika stor möjlighet att vinna som Napoli.

Juventus 0.0 asian (pengarna tillbaka vid oavgjort) är helt enkelt ett självklart val till 2,17x hos ComeOn!.

Speltips:

Speltips: Juventus 0.0 asian
Odds: 2,17 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 18:00, 23/5
TV / Stream:  tvfyrasport logo cmorelivetva logo (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Juventus 3,00 williamhill logo
Oavgjort 3,45 titanbet logo
Napoli 2,50 betway logo
Över 2,5 mål 1,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 2,13 betsson logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: