Speltips Juventus – Sampdoria 18/1: Coppa Italia

Martin Efvergren Publicerat: 18 januari 2022

Juventus gästas av ett formsvagt Sampdoria i åttondelsfinalen av Coppa Italia. Matchen spelas tisdagen den 18 januari 2022 med avspark kl 21:00.

Juventus – Sampdoria

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Om vi bortser från förlusten i Supercupen mot Inter förra veckan har Juventus en bra trend. I helgen besegrade man sedan Udinese med 2-0 hemma och man har därmed vunnit sex och kryssat två av de åtta senaste ligamatcherna.

Därmed har man tagit 41 poäng på 22 matcher i Serie A. Fortfarande är avståndet upp till Inter i toppen stort och man innehar för tillfället en femte plats tabellen.

Men nu är det alltså Coppa Italia som den här matchen gäller och Juventus går nu in i den här turneringen som regerande cup-mästare. Man tar då emot ett Sampdoria som besegrade Torino för att ta sig till den här åttondelsfinalen.

I ligan går det dock ganska tungt för Albin Ekdal och hans lagkamrater. Man kommer till den här matchen med tre raka förluster i Serie A. I helgen föll man mot just Torino med 2-1 på hemmaplan.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bra spelvärde

Roberto D’Aversa tog rodret i Sampdoria i somras och är nu ganska ifrågasatt. Det har bara blivit två poäng på de fem senaste matcherna och totalt har man tagit 20 poäng på 22 ligamatcher. Det ger för tillfället en 15:e plats i tabellen.

Nu ställs man mot Juventus på bortaplan för andra gången den här säsongen. Man möttes senast i ligaspelet i den sjätte omgången, den matchen vann Juve med 3-2. De har därmed vunnit de fem senaste mötena de här lagen emellan.

Juventus gäller också som klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger endast omkring 1.40 gånger insatsen.

Det blev en målrik tillställning när lagen senast möttes och spelbolagen lutar också åt att den här matchen kommer att bli det. Ser vi till Juventus senaste matcher finns det dock mycket som talar för motsatsen. Det har nämligen gjorts under 2.5 mål i 10 av deras 11 senaste matcher. I Sampdorias fall har det gjorts under 2.5 mål i 3 av deras 5 senaste.

Det mesta talar för att Juventus ser till att vinna den här matchen, men det är sällan de vinner med några stora siffror nuförtiden. De fyra senaste hemmamatcherna har man vunnit med 1-0 och 2-0. Det känns också som en sannolik utgång av den här matchen.

Därför finner jag ett bra spelvärde i att det här inte kommer bli något målkalas. Mitt spel blir att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till fina 1.85 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.85
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, tisdag 18 januari 2022
TV: 
Stream:  Aftonbladet TV

Jämför odds: