Speltips, Juventus – Sassuolo 9/3: Schysst kortlina från Juventus Stadium

Spelbloggare Publicerat: 9 mars 2015

juventus sassuolo 9/3Juventus form är svårbedömd och när Sassuolo gästar Juventus Stadium vågar vi inte ge ”Den gamla damen” förtroendet, utan skyfflar istället in stålarna på kortmarknaden.

10-2-0 i serien på hemmaplan, men nu senast, i det första av två möten i cupsemifinalen mot Fiorentina, förlorade Juventus med 1-2. En del spelare vilades förvisso, men alltjämt var det en stark startelva som vädrades. Detta följde upp en 1-1-bortamatch mot Roma – på förhand, ett okej resultat, men med tanke på att man spelade med en man mer i 30 minuter. Nja, sådär.

Sassuolo huserar en bit ner på den undre tabellhalvan, men har ändå nio pinnar ner till nedflyttningsområdet och bör vara säkra inför de 13 avslutande matcherna; kan spela utan större press. Alla de tre senaste bataljerna har slutat i förlust; 0-3 mot Lazio, 0-2 mot Napoli och 1-3 mot Fiorentina. Tufft spelschema, men det är inte så att det blir enklare nu direkt…

Juventus Andrea Pirlo är ännu inte återhämtad från sin skada och hans frånvaro innebär att en fantastisk fot och en stor dos trygghet försvinner från mittfältet. Gästernas Marcello Gazzola, ytterback, är avstängd efter att ha åkt på sitt fjärde gula kort för säsongen mot Lazio.

Ö 4,5 kort i 14 raka matcher

Resultat- och målmarknaderna täcks alldeles utmärkt av oddssättarna och värdet hittas inte där. Höjde däremot på ögonbrynen direkt när jag såg Bet365s kortlina på 4,5 till. Hade skruvat upp linan ett heltal, eller betalat klart sämre än de 1,90x vi faktiskt får för överspelet.

Juventus, med sin bollinnehavssträvande spelstil, får ofta motståndarna att tröttna såväl fysiskt som psykiskt – och åker således ofta på onödiga varningar och utvisningar, men några änglar är man inte själva. I snitt blir det 4,7 gula kort i deras Serie A-matcher, 0,3 röda.

Nu kommer Sassuolo på besök – ett Sassoulo vars spelare inte tvekar på att trycka till i närkamperna. I alla de 14 senaste Serie A-matcherna har 4,5-linan har överstigits, inte sällan med stor marginal. Snittet är på 5,0 gula per match, hela 0,7 röda.

Matchens huvuddomare heter Sebastiano Peruzzo och han tillhör varken det skikt av domare som höjer korten ur fickan för ingenting, eller har en speciellt hög toleransnivå. På 12 matcher har han visat 59 ostskivor, två tomatskivor.

Räkna därtill att Bet365 rättar ett rött kort som två och maxsumman för en spelare är sålunda på tre stycken.

För bästa odds, klicka in under asianfliken, välj sedan över 4,5 kort till underbara 1,90x. Kliver in med gott självförtroende och en större summa riksdaler. Smäll på!

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Juventus 1,22 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 7,00 titanbet logo 1 000 kr
Sassuolo 15,25 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 2,45 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Över 2,5 mål 1,58 nordicbet logo 1 000 + 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 4,5 kort asian
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Måndag 21:00, 9/3
TV:  tvfyrasport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson