Speltips, Juventus – Verona 15/1: Oväntat högt odds

Emil Jakobsson Publicerat: 15 januari 2015
Juventus - Hellas Verona 15/1 2015 speltips
Foto: Bildbyrån

En match från Coppa Italia och det är Juventus som tar emot Verona. Den raka ettan ger bara runt 1,2 gånger pengarna men vi har hittat ett tungt speltips med dubbelt så högt odds.

Juventus toppar Serie A tre poäng före Roma och har mer än dubbelt så många inspelade poäng som torsdagens motståndare Hellas Verona. Men ser man bara över de senaste omgångarna skiljer det inte lika mycket mellan lagen.

Juventus stod visserligen för en imponerande 3-1-seger borta mot Napoli nu senast men innan det hade de bara en seger på de sex senaste matcherna. Inte ens hemma i Turin har de lyckats spela den fotbollen de önskar. De har tre raka oavgjorda på hemmaplan, nu senast 1-1 mot Inter.

Gästande Hellas Verona vann även de med 3-1 i helgen men för dem var det Parma som stod för motståndet. Trots att de ligger på den undre halvan av tabellen har de faktiskt tagit poäng i tre av deras fyra senaste matcher. På bortaplan har de ovanligt nog ännu bättre resultat, där har de plockat poäng i fem av deras sex senaste matcher (två segrar, tre oavgjorda och en förlust).

Senast de mötte Juventus slutade matchen 2-2 efter att Verona hämtat upp ett 0-2-underläge i den andra halvleken. Även senast de mötte Juventus på bortaplan gjorde de en bra match där de tog ledningen men sedan förlorade med uddamålet.

Testar ett spel med dubbelt så högt odds

Även om vi tror att Juventus vinner detta ser vi inget värde i den raka ettan till runt 1,2 gånger pengarna utan kommer testa spelet att båda lagen gör mål som ger 2,4 gånger pengarna.

Juventus har trots allt släppt in mål i fem raka matcher, bland annat i tre av deras fyra senaste hemmamatcher. Båda lagen har samtidigt gjort mål i sex av deras sju senaste bortamatcher. Samtidigt har de två senaste matcherna mellan lagen slutat 2-2 samt 2-1, vi ger BLGM en chans till oväntat höga 2,4 gånger pengarna.

Vill ni se matchen sänds den av Bet365, saknar ni konto får ni  1 000 kr bonus här. 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Juventus 1,22 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 6,75 betsafe logo 1 000 kr
Verona 17,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,5 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,55 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 2,4 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 15/1 kl 21:00
TV:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Skrivet av: Thomas Mäkitalo