Speltips, JVM: USA – Kanada 26/12: Hett rivalmöte i premiären

Simon Pålsson Publicerat: 25 december 2015

Det blir ett hett rivalmöte direkt i JVM-premiären, när USA tar sig an storfavoriten Kanada. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips till närmare dubbla insatsen.

Junior-VM står för dörren och intresset är skyhögt även i år. Redan i premiäromgången står en riktig smällkaramell på schemat, när den stora favoriten Kanada tar sig an rivalen USA i grupp A.

Grupp A är ett riktigt getingbo, med tanke på att både Sverige och Schweiz också finns i gruppen. Tre oerhört starka lag och en outsider gör att det kommer bli väldigt tätt om de två topplatserna i gruppen.

Kanada är precis som vanligt turneringens stora favorit och upp till den här premiärmatchen har de dessutom sett väldigt starka ut. De slog Sverige med uddamålet i ett svängigt genrep och har en stjärnspäckad trupp med flera tunga spelare. Det är ingen tvekan om att de blir att räkna med i den här turneringen.

Ofta heta möten

Trots att USA är att räkna med råder det ingen tvekan om maktbalansen mellan lagen. Det blir extra tydligt om vi studerar de senaste mötena mellan lagen. Fem segrar på de sex senaste matcherna vittnar om styrkeförhållandet, även fall det är olika trupper vid varje match.

Kanada är helt enkelt ett starkare hockeyland på juniorsidan, eller har åtminstone varit de sista åren. Det tror vi kommer färga även den här tillställningen.

Hos Betrally får vi hela dubbla degen på att Kanada ska vinna den här premiärmatchen. Det känns som ett väldigt bra odds med tanke på att de faktiskt är ett något bättre lag, samtidigt som de med all säkerhet vill sätta sig i respekt redan från start.

 

Speltips:

Speltips:  Kanada vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, lördag 26/12
TV:   Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:   svtplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
USA  3,10 bwin logo
Oavgjort  4,50 betway logo
Kanada  1,95 williamhill logo
Över 5,5 mål  1,50 betway logo
Under 5,5 mål  2,65 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: