Speltips Kamerun – Algeriet 25/3: VM-playoff

Martin Efvergren Publicerat: 25 mars 2022

Kamerun och Algeriet gör upp om en plats i VM 2022 där detta är den första matchen i ett dubbelmöte. Matchen spelas fredagen den 25 mars 2022 med avspark kl 18:00.

Kamerun – Algeriet

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är hård konkurrens i Afrika om platserna till VM 2022. De två toppnationerna Kamerun och Algeriet ställs nu mot varandra i ett playoff i form av ett dubbelmöte där de förstnämnda har hemmaplansfördel i den första matchen.

För att ta sig till detta playoff behövde Kamerun vinna sin grupp och det gjorde man trots tufft motstånd från framförallt Elfenbenskusten. Man säkrade gruppsegern då man besegrade ivorianerna på hemmaplan i den sista gruppspelsmatchen.

Sedan dess har Kamerun arrangerat de Afrikanska mästerskapet och man tog sig då till en semifinal. Där föll man emellertid mot Egypten efter straffar och slutade därmed trea i turneringen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100%upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Kamerun

Algeriet floppade i de afrikanska mästerskapen då man bara tog en poäng i gruppspelet och slutade sist i gruppen. Det blev då ett kryss i den första matchen mot Sierra Leone följt av två raka förluster mot Ekvatorialguinea och Elfenbenskusten.

Det blev ett förvånansvärt svagt mästerskap av Algeriet, i synnerhet då man strax före turneringen vunnit Arab Cup där man, bland annat, slagit Marocko och Tunisien.

Kvalitet finns i detta Algeriet där Islam Slimani och Riyad Mahrez stod för 11 av lagets hela 25 mål på sex matcher i VM-kvalets gruppspel. Man gick då obesegrade genom sin grupp som man vann med två poäng före Burkina Faso.

Kamerun har alltså hemmaplansfördel i det här första mötet och det gör dem till favoriter hos spelbolagen. De kommer också från ett klart bättre mästerskap där den offensiva duon Aboubakar och Toko Ekambi briljerade. Tillsammans gjorde de 12 mål på de sju matcher man spelade.

Kamerun har ett klart mer positivt momentum med sig in till den här matchen och på hemmaplan tror jag att man kommer ta initiativet. Mitt spel blir därför en rak etta, att Kamerun vinner till 2.18 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Kamerun vinner
Odds: 2.18
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00, fredag 25 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: