Speltips, Kanada – Sverige 31/12: WilliamHill dukar upp överodds

Simon Pålsson Publicerat: 31 december 2015

Sverige har redan säkrat gruppsegern, men hoppas avsluta med revansch och vinst mot Kanada i den sista gruppspelsmatchen.

Nyårsbonus: Hämta 1 000 kr bonus från Titanbet här!

Den sista gruppspelsmatchen står på schemat under nyårsafton. Redan klara gruppsegrarna Sverige tar sig an Kanada, ett lag som svenskarna förlorade med 6-5 mot under träningsmatcherna inför turneringen.

Det finns anledning till revansch med andra ord. Sverige har, som ni säkert alla känner till, gjort en fin turnering så här långt. Tre segrar på lika många matcher och en imponerande 1-0-seger mot USA som sticker ut. Offensiven har imponerat mot de svagare lag Danmark och Schweiz. 13 gjorda mål på de två matcherna är faktiskt väldigt bra.

Med tanke på att Kanada och USA tappat poäng längs vägen är gruppsegern redan säkrad och den innebär att Sverige får möta fyran i grupp B, vilket blir Slovakien. Det är ett överkomligt motstånd och en perfekt inkörsport till den förväntade semifinalen, där det verkligen börjar gälla.

Kanada stapplar fram

Inför turneringen var Kanada som vanligt favoriter att ta hem hela turneringen, men gruppspelet så här långt har inte riktigt imponerat. Förlust mot antagonisten USA och seger först i förlängningen mot Schweiz imponerar inte. Visst, laget tar sig vidare till slutspel i vilket fall som helst, men det lär bli en tredjeplats.

Sverige har, som redan tidigare nämnts, imponerat under turneringen och har dessutom revanschen från träningsmatchförlusten att utkräva. Det kan säkerligen påverka den här tillställningen, som vi tror kan gå lite hur som helst. Svenskarna vill utan tvekan avsluta gruppen på bästa sätt och det passar väldigt bra att slå ur underläge, som laget gör enligt spelbolagen.

Hos WilliamHill får vi hela 3,00 gånger pengarna på den raka tvåan (ordinarie tid) och det känns på tok för högt. Sverige är ett starkt lag och har fint slagläge inför den här matchen. 3,00 är hur som hels lite väl generöst.

Speltips:

Speltips:  Sverige vinner (ordinarie tid)
Odds:  3,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  WilliamHill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:00, torsdag 31/12
TV:   tvtolv logo (TV-tablå)
Stream:   tv4sport logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Kanada  2,10 unibet logo
Oavgjort  5,25 betrally logo
Sverige  3,00 williamhill logo
Över 5,5 mål  1,50 williamhill logo
Under 5,5 mål  2,55 betway logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: