Speltips, Kansas City Chiefs – Denver Broncos 26/12: Nattmatch efter juldagen

Simon Pålsson Publicerat: 24 december 2016

Kansas City Chiefs och Denver Broncos drabbar samman i en NFL-match med fantastiska förutsättningar att bli underhållande – inte minst för den neutrala åskådaren. Det öppnar för ett spel på poängmarknaden.

Två NFL-matcher står på schemat under juldagen och natten till dagen därpå. Den sista är tungviktsmötet mellan Kansas City Chiefs och de regerande mästarna Denver Broncos.

Här tycker vi oss ha hittat ett speltips som passar perfekt för den som tänkte se matchen. Klockan 02:20 är det dags att bänka sig om du inte har någonting annat för dig efter julfirandet med familjen.

Med två så offensivt skickliga lag är det som upplagt för en poängfest. Det är nu vi äntligen får se den typen av sprudlande offensiv fotboll som vi alltid hoppas på – åtminstone om vi får bestämma. Hur som helst har både Kansas City Chiefs och Denver Broncos fantastisk offensiv, något som inte minst visat sig under säsongen. Båda snittar över 20 gjorda poäng per match.

Formen skiljer mellan lagen

Trots att det skiljer en hel del i form mellan lagen tror vi på en offensiv matchbild från båda håll. Nu har Denver Broncos visserligen haft en tung månad bakom sig – tre förluster på de fyra senaste matcherna – men laget besitter som sagt en hel del offensiv kvalité och har närmast konsekvent under säsongen visat att de är starka framåt. Snittet på över 20 gjorda poäng per match stärker det påståendet.

Intressant nog har Broncos också en märklig vana att alltid – så gott som i alla fall – prestera väldigt bra mot just Chiefs. Vad exakt det beror på låter vi vara osagt den här gången, men statistiken talar sitt tydliga språk. Inte nog med att Broncos oftast vinner, de kör inte sällan över sina motståndares försvar på köpet.

Samtidigt ska nämnas att hemmalaget har stark form inför matchen. Kansas City Chiefs har åtta vinster på sina tio matcher. Förlusten hemma mot Tennessee Titans sved säkert, men kan också ses som en källa till revanschlusta.

Vår känsla är att det är offensiven som hamnar i fokus här. Med två så skickliga lag borde så bli fallet. Över 37,5 poäng spelas till 2,02 gånger pengarna hos Unibet (1 000 kronor).

Speltips:

Speltips:  Över 37,5 poäng
Odds:  2,02 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:20, måndag 26/12
TV:   tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: