Speltips Kansas City Chiefs – Houston Texans 11/9: NFL

Simon Pålsson Publicerat: 7 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Kansas City Chiefs och Houston Texans i årets första Thursday Night Football från NFL, som äntligen är tillbaka den 11 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

11 september är som bekant ett sorgligt datum i den amerikanska historien, men här ska såklart förtydligas att matchen i sig spelas 10 september på amerikansk mark, men 11 september för svenska tv-tittare som sitter uppe.

Och visst ska du sitta uppe?

Efter långt över ett halvår utan någon amerikansk fotboll är det så äntligen dags att köra igång säsongen, och det är inga dåliga lag som gör upp i den första omgången. Kansas City Chiefs mot Houston Texans, och förväntningarna kan inte vara någonting annat än höga.

Det är två lag som spelade mot varandra så sent som i januari månad, i en svindlande slutspelsmatch. Då gjorde Kansas City Chiefs smått osannolika 51 poäng (!) och tog sig vidare till nästa runda. Att man dessutom släppte in 31 poäng vittnar om att styrkan kanske snarare låg i offensiven.

Just den här säsongen finns det förväntningar på både Kansas City Chiefs och Houston Texans, som gäller som två av lagen som kan ta sig hela vägen. Men det är Kansas City Chiefs som har press på sig, och det är Kansas City Chiefs som är klara favoriter även inför premiäromgången.

Vi rekar på NFL

Förhoppningen är att kunna återkomma med veckoliga speltips och rekar på NFL, där det finns mycket trevliga odds. För många är det här en sport som är lite ny, men den som sätter sig in i det kommer snabbt att kunna hitta tjusningen. Det är också en sport som passar synnerligen väl för livebetting på NFL.

Inför det här mötet håller spelbolagen alltså Kansas City Chiefs som favoriter, och det kan man förstå. Kansas City Chiefs är regerande mästare efter att ha vunnit finalen, Super Bowl, den 2 februari. Då spelade man mot San Francisco 49ers i en underbar finalmatch.

DeAndre Hopkins lämnade Houston Texans under sommaren, och kommer att bli svår att ersätta. Det gör att det känns som att det här är ett sämre lag nu. David Johnson, som var en del av den dealen, är inte en spelare som kan ersätta poängen direkt.

Förra året var Houston Texans svaga defensivt, både med antalet yards per gång motståndarna sprang med bollen, och sett till passningsförsvaret. Där var man rankade 29 i hela NFL. Det är smått otroligt att man ändå tog sig hela vägen till slutspel.

Kansas City Chiefs -6,5 spelas till 1,61 gånger smeten hos Casumo. Då räcker det med att man vinner med en touchdown. Det ska man göra.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Kansas City Chiefs -6,5
Odds: 1,61
Bolag: Casumo
Spelstopp: 02:20, fredag 11 september 2020
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: