Speltips, Kap Verde – DR Kongo 22/1: Imponerade i premiären

Spelbloggare Publicerat: 21 januari 2015

kap verde kongo 22/1Grupp B är helt jämn efter den första omgången i Afrikanska mästerskapen. Nu är det dags för omgång två och när Kap Verde och Kongo drabbar samman håller vi det ena laget som knapp favorit. 

Kap Verde, ja, det är inte det kändaste fotbollsnationen i världen. Har ingen superkoll på dem, men läst på lite, från flera olika källor – flera har varit inne på att de ska vara lite överhajpade här, efter succén i kvalet. Gruppen bestående av de själva, Zambia, Mocambique och Niger vanns, men visst var det en lyckosam lottning de fick?

I Afrikanska mästerskapen anno 2013 avancerade de till slutspelet – en stor sensation som uppmärksammades enormt i media. Den dåvarande tränaren fick därefter – lite – hybris och antydde att hans spelare skulle kunna ta plats i klubbar som Chelsea, Barcelona och Real Madrid. Förvisso sagt med en del humor i tonen, men ändå. I kvartsfinalen besegrades de med 0-2 mot Ghana.

Dnb-spel testas

Kongo har jag aningen bättre koll på och i deras premiärmatch spelade de 1-1 mot Zambia, trots att de åkte på ett tidigt baklängesmål. Laget dominerade under stora delar och var över 90 minute bättre än sina motståndare. För att sammanfatta det kort, en välutförd match.

I kvalet kom de trea, efter klart vassare Kamerun och Elfenbenskusten, och med nio inkasserade pinnar var de bland de bästa treorna av alla och fick alltså en plats hit. En bra prestation med tanke på den tuffa lottningen.

Kongos grundkapacitet ska vara bättre än Kap Verdes och det tror jag även att resultatet kommer visa. Tvåan -0.0 AH (detsamma som draw no bet) spelas till 1,95 gånger pengarna på Titan Bet.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Kap Verde 2,75 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,10 ladbrokes logo 1 000 kr
Kongo 2,90 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,55 titanbet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,60 unibet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Kongo 0.0 AH
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Titan Bet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 19:45, 22/1
TV:  eurosport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Skrivet av: Emil Jakobsson