Speltips, Karlskrona – Frölunda 23/10: Toppen mot botten

Simon Pålsson Publicerat: 22 oktober 2015

Tabelljumbon Karlskrona mot serieledande Frölunda. Den här matchen kan väl bara sluta på ett enda sätt, eller vad tror ni?

Frölunda fortsätter att gå som tåget i SHL. Göteborgarna har inlett säsongen på ett minst sagt övertygande sätt och i stort sett varje match så här långt har varit en fröjd för ögat att bevittna.

Serieledarna spelar med en otrolig fart och fantasi i sitt anfallsspel. Det är tydligt att Roger Rönnberg pumpat spelarna fulla med självförtroende och mycket pekar på att göteborgarna äntligen, efter flera säsongers famlande, hittat helt rätt och därigenom ser ut att bli ett stort hot när det väl drar ihop sig.

Riktigt där är vi inte än. Än återstår många matcher och nu tar sig Frölunda till nykomlingarna Karlskrona för en intressant bortamatch. Göteborgarna är solklara serieledare med åtta vinster och totalt 28 poäng på elva spelade matcher så här långt.

Karlskrona ett svagt lagbygge

Lika bra har säsongen dessvärre inte varit för Karlskrona. Nykomlingarna har visserligen spelat en hel del underhållande matcher och har därigenom charmat delar av den svenska hockeypubliken. Dessvärre för sin egen del har matcherna allt som oftast slutat med förlust.

Laget har blott en seger på de inledande elva matcherna och är tokjumbo så här långt. Visst, det finns en del kvalité i laget, men känslan är att lagbygget helt enkelt är för svagt. När ett starkt, både till form och kvalité, Frölunda kommer på besök bör hemmalaget inte ha mycket att sätta emot.

Spelbolagen håller gästerna som solklara favoriter, men ett spelbolag är väldigt generösa. RedBet ger hela 1,68 gånger pengarna för den raka bortasegern och det synar vi utan att blinka. Hos Betrally ger samma spel 1,43 gånger pengarna. Enorm skillnad.

Vi tror också att det finns mycket goda möjligheter till att Frölunda gör en hel del mål, men vårt fokus stannar på det raka spelet.

Speltips:

Speltips:  Frölunda vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,68 (Jämför alla odds)
Bolag:  RedBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 23/10
TV:    cmorehockey logo(TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Karlskrona  5,10 unibet logo
Oavgjort  5,60 comeon logo
Frölunda  1,68 redbet logo
Över 4,5 mål  1,62 betway logo
Under 4,5 mål  2,48 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: