Speltips, Karlskrona HK – Djurgårdens IF 25/11: Klen offensiv

Simon Pålsson Publicerat: 24 november 2016

Den som önskar en målfest har nog kommit fel. SHL-mötet mellan Karlskrona HK och Djurgårdens IF lär inte sluta som en målsprakande tillställning direkt.

Fredagen bjuder på två SHL-matcher, men vårt fokus hamnar på matchen mellan formsvaga Karlskrona HK och offensivt darriga Djurgårdens IF.

Det här är en match mellan två lag som är svårplacerade för tillfället. Karlskrona imponerade stort under säsongsinledningen och seglade upp i serieledning. Just nu hittar vi laget som nummer fyra i tabellen, men vad som är verkligt är oroande är den risiga formen.

Laget kommer till den här matchen med blott en seger på sina sex senaste matcher. Det stora problemet har plötsligt blivit den offensiva delen av spelet. I den senaste matchen mot HV71 sköt laget dessutom bara tio skott på hela matchen. Det säger en hel del om bristerna. Märk väl att laget bara gjort två mål på de senaste sex matcherna. Även det talar sitt tydliga språk.

Djurgårdens IF hoppas klättra

Samtidigt som Karlskrona inledde säsongen på ett imponerande sätt såg det helt annorlunda ut för Djurgården. 08-laget såg stabbiga ut redan från start och hade förtvivlat svårt att spela ett vägvinnande offensivt spel. Nu har laget rättat till den biten och har så sakteliga börjat öka sin poängskörd.

Känslan inför bortamatchen mot Karlskrona är att Djurgården – som kommer till matchen med tre segrar på fyra matcher – har goda möjligheter att vinna här. Enligt spelbolagen vore det en liten skräll, men i vår värld är det här en helt öppen historia.

Vad vi känner oss mer säkra på är att det här inte blir den mest målrika av matcher. Båda lagen har haft offensiva bekymmer och för hemmalaget är det verkligen ett aktuellt problem. Därför spelar vi Karlskrona HK under 2,5 mål (ordinarie tid) till 1,75 gånger pengarna hos Bwin (250 kronor bonus).

Speltips:

Speltips:  Karlskrona HK under 2,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 25/11
TV:   cmorelive logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: