Speltips, Karlskrona – Malmö 10/10: Ett lite väl generöst odds

Simon Pålsson Publicerat: 9 oktober 2015

Två formstarka lag drabbar samman i Karlskrona. Frågan är vilken av nykomlingarna som drar det längsta strået i den viktiga matchen?

Karlskrona får besök av Malmö Redhawks under lördagen. Två formsvaga lag som båda har förhoppningen att ta en efterlängtad seger, efter en varsin väldigt negativ förlusttrend.

Malmö Redhawks kommer till exempel till matchen med fem raka matcher utan vinst, ett facit som inte ens duger för en nykomlingen. Även fall laget imponerat stundtals, framförallt med det offensiva spelet på hemmaplan, har poängskörden varit på tok för låg för att ska kunna vara nöjda med säsongsinledningen.

Samma sak gäller egentligen för Karlskrona, som på sina sju senaste matcher inte mäktat med mer än en enda vinst. Det är, även fall man är nykomligen, ett facit som helt enkelt inte duger.

Malmö är ett i grunden bättre lag

Vår känsla är dock att Malmö Redhawks är ett bättre lag än Karlskrona i grunden. Det lär visa sig i matcherna mellan lagen, inte minst med tanke på att det verkligen är i de här matcherna som Malmö Redhawks ska plocka sina enkla poäng.

Därtill är det intressant att notera att Malmö Redhawks faktiskt har tre raka segrar borta mot just Karlskrona, ett facit de mer än gärna tar sig till det här mötet.

Därför tycker vi att spelbolagen är väl generösa som erbjuder hela 2,75 gånger pengarna på den raka tvåan. Vi spelar på det oddset hos Ladbrokes.

Speltips:

Speltips:  Malmö Redhawks vinner
Odds:  2,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 10/10
TV:   cmorelive logo(TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Karlskrona  2,35 williamhill logo
Oavgjort  4,50 betway logo
Malmö  2,75 ladbrokes logo
Över 4,5 mål  1,67 ladbrokes logo
Under 4,5 mål  2,45 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: