Speltips KIF Örebro – Hammarby 8/6: Damallsvenskan

Martin Efvergren Publicerat: 8 juni 2022

Ett formsvagt KIF Örebro gästas av ett formstarkt Hammarby i den 13:e omgången av Damallsvenskan. Matchen spelas onsdagen den 8 juni 2022 med avspark kl 19:00.

KIF Örebro – Hammarby

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

KIF Örebro DFF har bara tagit tre poäng på de fem senaste omgångarna i Damallsvenskan. Det gör att man har tappat mark i det jämna mittenskiktet av tabellen. Efter tolv spelade matcher står man på 15 poäng, vilket ger en tionde plats i tabellen.

KIF Örebro har förlorat fyra av de fem senaste matcherna och därtill har man totalt endast gjort ett mål på dessa matcher.

Man lyckades besegra Eskilstuna United med 1-0 på hemmaplan i den näst senaste omgången, men i söndags kammade man återigen noll. Man föll då med 3-0 borta mot Kristianstad och tre dagar senare ställs man nu mot ett formstarkt Hammarby.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Hammarby

Hammarby IF DFF har en trend som man kan säga är direkt motsatt Örebros. De har nämligen vunnit fyra och förlorat en av de sina fem senaste matcher. Därmed står man på 19 poäng efter 12 omgångar vilket ger en sjunde plats i Damallsvenskan.

Det är med andra ord ett formstarkt Hammarby som kommer till det här mittenmötet. De har vunnit sina tre senaste matcher där man i två av dessa tagit viktiga derbysegrar mot både Djurgården och AIK. I söndags besegrade man de sistnämnda med 2-0 efter en stabil insats på Hammarby IP. Dessförinnan slog man Kalmar med 5-1 på bortaplan.

Ser vi till inbördes möten mellan KIF Örebro och Hammarby är det också fördel gästerna. Förra säsongen vann Hammarby med 3-2 i Örebro och med klara 5-0 på hemmaplan. I de fem senaste mötena har Bajen besegrat KIF Örebro.

Mycket talar för till Hammarbys fördel här, men ser vi till oddssättningen är det nästan helt jämnt mellan lagen. Båda lagen ger runt 2.40 som vinnare.

Pablo Pinones-Arces Hammarby lär komma med en god känsla till den här matchen medan Örebro har sett väldigt trubbiga ut på sistone. Bajen lär ha väldigt goda chanser till ytterligare en trepoängare och spelvärdet är fint. Mitt spel blir Hammarby 0 (asian handicap) till 1.80 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Hammarby 0 (asian)
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, onsdag 8 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: