Speltips, Långtidsspel 8/8: Han vinner Premier Leagues skytteliga

Simon Pålsson Publicerat: 3 augusti 2015

Premier League närmar sig med stormsteg och vi på Spelbloggare drar igång vår bevakning nu. Vårt första långtidsspel behandlar vem som ska vinna skytteligan.

Det är mindre än vecka kvar till nästa säsong av Premier League och det börjar kännas att det närmar sig med stormsteg. Hela sommaren har bestått av spekulationer om nya spelare och diskussioner om vilka lag som kommer att blanda sig i topp- respektive bottenstriden.

Nu ska vi snart få svar på våra frågor och känslan är att vi står inför en fantastisk säsong av engelsk fotboll, inte minst med tanke på att det finns flertalet klubbar som aspirerar på att plocka hem ligatiteln och säkra en plats till Europa nästa år. En jämn liga är en bra, intressant och spännande liga.

Spelbloggare.se kommer att bevaka hela säsongen av Premier League på ett minst sagt aktivt sätt och vi rekommenderar alla som tittar eller spelar på engelsk fotboll att besöka oss för att läsa våra analyser inför matcherna.

Innan säsongen tänker vi presentera två långtidsspel, varav det ena kommer här. Först ut är ett spel på vem som ska vinna skytteligan och här tycker vi oss ha hittat ett närmast brutalt överodds. Spelbolagens stora favorit till att plocka hem skytteligan är föga förvånande argentinaren Sergio Aguero i Manchester City. Han ger blott 4,00 gånger pengarna.

Vi tror på både laget och spelaren

Vi väljer dock att gå i en helt annan riktning. Självklart kommer Sergio Aguero trycka in både en, två och tio strutar under säsongen – men vi har en känsla av att han kommer få rejäl konkurrens om skytteligavinsten. 4,00 gånger pengarna är inte ens nära att vara spelbart.

Istället riktar vi blickarna mot ett annat lag och en annan spelare. Vi har en god känsla av att Arsenal står inför en fin säsong, inte minst med tanke på de många fina nyförvärven klubben gjort. Därtill ryktas det om Karim Benzema, eller någon annan stark anfallsvärvning, inom de närmsta veckorna. Det lär inte försvaga laget, om vi säger så.

Arsenal stod för ett styrkebesked direkt i säsongen första tävlingsmatch när man slog Chelsea med 1-0 i Community Shield i helgen. Målskytt då blev Alex Oxlade-Chamberlain, men det är inte han vi tror tar hem skytteligan.

Förra årets succéspelare växer ytterligare

Vi tänker lägga våra pengar på Alexis Sanchez att vinna skytteligan. Chilenaren ger hela 21,00 gånger pengarna på att kamma hem skytteligan och det är på tok för högt. Bet365 är spelbolaget som gäller för just det spelet. Under sin debutsäsong i Arsenal tryckte anfallaren in 16 mål och egentligen allting pekar på att han kommer göra en minst lika bra säsong. Det faktum att Arsenal som helhet väntas göra en fin säsong kommer att bana väg för Alexis Sanchez, som oberoende om klubben värvar ytterligare en anfallsspelare till eller inte kommer att vara given i startelvan.

21,00 gånger pengarna är helt enkelt för högt med tanke på att Alexis Sanchez bör ses som en av de tre mest troliga skytteligavinnarna. Vi går in med en slant och hoppas på att Gunners får en fin säsong med Alexis Sanchez i förarsätet.

Registrera dig hos bet365 och rygga vårt speltips! Det är bara bet365 som bjuder på ett så högt odds på Alexis Sanchez. Bli medlem via Spelbloggare och få en bonus på 1 000 kr. Klicka här för att ta del av bonusen!

Speltips:

Speltips:  Alexis Sanchez vinna skytteligan
Odds:  21,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  13:30, lördag 8/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sergio Aguero  4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Diego Costa  6,50 williamhill logo
Harry Kane  15,00 williamhill logo
Wayne Rooney  13,00 williamhill logo
Christian Benteke  17,00 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: