Speltips Las Palmas – Leganes 28/3: Segunda Division

Martin Efvergren Publicerat: 28 mars 2022

Mittenlagen Las Palmas och Leganes ställs mot varandra i den 33:e omgången av Segunda Divsion. Matchen spelas måndagen den 28 mars 2022 med avspark kl 21:00.

Las Palmas – Leganes

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Las Palmas hade bara vunnit en av sina nio senaste matcher i Segunda Division inför bortamötet mot topplaget Real Valladolid förra helgen. Därför var det något oväntat att man lyckades ro hem samtliga tre poäng från det mötet. Las Palmas vann med 1-0 efter att Armando Sadiku gjort matchens enda mål.

Garcia Pimienta tog över tränarposten i Las Palmas i januari, men har inte fått laget att lyfta. Segern i den senaste omgången var den blott andra sedan Pimientas tillträde.

Kanske var segern senast en början på en vändning. Möjligheterna att nå en positiva är i alla fall fortsatt teoretiskt realistiska. Efter 32 spelade matcher står Las Palmas på 44 poäng och har därmed sju poäng upp till den sjätte och sista kvalplatsen. Inför den 33:e omgången ligger man på en nionde plats i tabellen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmasvaga Las Palmas

Leganes är två poäng efter Las Palmas och placerar sig på en 13:e plats i det jämna mittenskiktet av Segunda Division. Deras trend den senaste tiden ser dock bättre ut i jämförelse med Las Palmas.

Leganes kommer visserligen från två raka 1-1-matcher. Senast tog man emot Sporting Gijon och dessförinnan ställdes man mot Ibiza på bortaplan. Men man är också obesegrade i de åtta senaste matcherna. Av dessa har man vunnit fyra och kryssat fyra.

Det var också Leganes som var det starkare laget när man senast ställdes mot Las Palmas på hemmaplan i november. Leganes vann den matchen med klara 4-1.

Trots det är det Las Palmas som gäller som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 2.05.

Las Palmas slog topplaget Real Valladolid på bortaplan senast, men ser vi till deras facit på hemmaplan den senaste tiden så är det svårt att tala om någon hemmaplansfördel här. Las Palmas har nämligen inte vunnit någon av sina sex senaste hemmamatcher.

Nu ställs man mot ett svårslaget Leganes och jag tror att man kommer få svårt att ta tre poäng även den här gången. Spelvärdet ligger på bortalaget som jag ser det och mitt spel blir därför att Leganes klarar minst oavgjort i den här matchen till 1.68 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1.68
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, måndag 28 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: