Speltips Lazio – Atletico Madrid 19/9: Tät tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 19 september 2023

Lazio gästas av Atletico Madrid i den första omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdag den 19 september 2023 med avspark kl 21:00 på Stadio Olimpico.

Lazio – Atletico Madrid

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Lazio och Atletico Madrid har hamnat i en grupp som ser ut att kunna bli jämn. På pappret bör emellertid de båda ha goda möjligheter att ta sig vidare då de övriga två lagen är Feyenoord och Celtic.

Lazio, förra säsongens ligatvåa i Serie A, har dock inlett säsongen mindre övertygande. Man tog visserligen en väldigt fin skalp då man slog de regerande mästarna Napoli på bortaplan innan landslagsuppehållet. Dessförinnan hade man dock förlorat mot både Lecce och Genoa. I lördags åkte man så på sin tredje förlust då man föll med 3-1 borta mot Juventus. Spelmässigt var det en ganska jämn match, men det var hemmalaget som stod för effektiviteten.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett kompakt Atletico

Diego Simeone är nu inne på sitt elfte år som huvudtränare för Atletico de Madrid. Förra säsongen ledde han laget till en tredje plats i La Liga medan Champions League blev en stor besvikelse då man slutade sist i sin grupp.

Den här säsongen inledde Atleti på ett övertygande sätt, inte minst då man i den tredje omgången körde över lokalrivalen Rayo Vallecano med hela 7-0. Dessförinnan hade man vunnit hemma mot Granada samt kryssat borta mot Real Betis. I lördags kom så första nederlaget då det blev förlust med 3-0 borta mot Valencia. Atletico Madrid hade svårt att skapa farligheter i den här matchen som därmed stod i bjärt kontrast till utklassning mot Rayo dessförinnan.

Förutsättningarna inför den här matchen är nu jämna. Hos spelbolagen gäller Atletico Madrid som knappa favoriter till ett odds omkring 2.60 gånger insatsen.

Den matchbild man kan förvänta sig är nog att Maurizio Sarris Lazio kommer att äga stora delar av bollinnehavet medan gästerna lär vara mer inriktade på att vara samlade bakåt och gå för omställningslägen framåt. Diego Simeone, som förde Lazio till deras senaste ligatitel för 23 år sedan, lär vara relativt nöjd om han kan få med sig ett kryss här. Det tror jag borgar för att det kommer att bli en mer tillknäppt tillställning och mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.84 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål totalt
Odds: 1.84
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, tisdag 19 september 2023
TV: 
Stream:  tv4sport logo