Speltips, Lazio – Hellas Verona 11/2: Dubbla degen

Simon Pålsson Publicerat: 11 februari 2016

Hellas Verona fortsätter att ha svårt att ta trepoängare, men på sistone har lagat radat upp oavgjorda resultat mot tyngre motstånd. Kan laget ta ytterligare poäng när de gästar Lazio?

Italiensk ligafotboll en torsdag? Så är fallet den här veckan och det blir inte vilken match som helst. SS Lazio får besök av Hellas Verona i en match mellan två lag med minst sagt passionerade supportrar.

Det blir också en match mellan två lag som underpresterat under säsongen. Lazio gick in i säsongen med förhoppningen om att på allvar blanda sig i en toppstrid, men istället har 2015/2016 handlat om att inte halka alldeles för långt efter.

Hellas Verona å sin sida huserar just nu på jumboplatsen i tabellen och har faktiskt hela nio poäng upp till säker mark. Det är ingen höjdare för den svenska mittbacken Filip Helander, som visserligen spelat till sig en ordinarie plats i startelvan, men som såklart hade velat ha en bättre tabellposition.

Ofta målrika matcher

De här båda lagen har spelat mot varandra i ett par säsonger i följd och vi har gjort oss vana vid målrika och intressanta matcher när de drabbar samman. Inte sällan blir det också mycket jämnt. 3-2. 4-1, 3-3, 1-1 och 1-2 är några av resultaten de sista säsongerna.

Att det finns goda möjligheter för mål i den här matchen också känns tämligen givet. Hellas Verano har släppt in hela 37 mål så här långt och har väldigt svårt att täppa till bakåt. Nu har i för sig Lazio inte gjort mål på tre matcher, men ett mål framåt hänger verkligen i luften.

Hellas Verona har en namnkunnig anfallsbesättning med Luca Toni i spetsen. Laget har faktiskt fin potential framåt och har visat sig mycket starka på inte minst fasta situationer. Inför matchen saknar laget det viktiga defensiva ankaret Luca Marrone som är avstängd, vilket bara ytterligare talar för att vi kommer att få se mål åt det hållet. Hemmalagets Marco Parolo är också avstängd, medan Stefan Radu, Dusan Pasta, Stefan de Vrij och Milan Bisevac är skadade.

Vår känsla är att hemmalaget får gälla som favoriter och att de lär gå framåt. Det kan möjligen öppna för gästerna och med tanke på att vi brukar få se mål åt båda håll i de här matcherna tycker vi att dubbla degen för båda lagen göra mål hos Betrally är bra. Hellas Verona har två fina insatser (2-1 mot Atlanta, 3-3 mot Inter) i ryggen och lär ge Lazio en rejäl fight. Laget har för övrigt inte förlorat på fem raka matcher.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, torsdag 11/2
TV:    viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
SS Lazio  1,53 williamhill logo
Oavgjort  4,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Hellas Verona  7,00 titanbet logo
Över 2,5 mål  1,83 titanbet logo
Under 2,5 mål  2,02 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: