Speltips, Lazio – Inter 10/5: Faller löven på Stadio Olimpico?

Spelbloggare Publicerat: 10 maj 2015

Strålkastarljuset riktas mot Rom, där Lazio och Inter ryker ihop på Stadio Olimpico. På kortmarknaden är oddssättarna helt oense – det försöker vi utnyttja med ett tungt, tungt spel.

Lazio sitter i en drömsist efter Romas oväntade förlust mot Milan och vid händelse av en trea här, kliver man upp på den åtråvärda andraplatsen, vilken leder direkt till Champions League. Laget stormar mot en succésäsong, men här är det trots allt tufft motstånd på andra sidan planhalvan. Vinsten är allt annat än klubbad.

Några platser neråt i tabellen hittar vi Inter, mer bestämt på åttondeplatsen. Man jagar femte- och den sista Europa League-platsen. För tillfället skiljer tre pinnar upp till ett Fiorentina som tappat allt på sistone, men även andra lag är med och slåss i samma område. Ska med andra ord krävas en superb säsongsavslutning för att ha en chans att uppnå det senarelagda målet.

Båda parters formkurvor är hyfsat lika varandras. Lazio har bara förlorat en – mot Juventus – av de 14 senaste matcherna, men spelade bara oavgjort mot bottenlaget Atalanta förra veckan. Inter står på sex förlustfria matcher efter varandra och även de fick oavgjort senast; det hemma mot ett mediokert Chievo.

Vi kan stryka följande spelare från spel, i Lazio: Ederson, Lorik Cana och Bruno Pereirinha – i Inter Zdravko Kuzmanovic, Dodo, Hugo Campagnaro samt Jonathan. Mest breddspelare  och nära på de bästa möjliga startelvorna kan skickas ut av respektive tränare.

Felsatt lina

Här blickar vi bort från resultatmarknaderna, inte för att det eventuellt kan hittas värde där, utan för att vi erbjuds fantastiska siffror på kortmarknaden där ett spelbolag är ute på mycket, mycket tunn is.

De flesta oddssättarna ställer ut kortlinan 5,5 – men ComeOn! sticker ut hakan rejält och drar ner den ett heltal medan oddsen på övern respektive undern är nära på identiska. Kan inte för någonting i världen förstå hur de resonerar och att linan kommer justeras ska vi inte utesluta helt.

Huvuddomaren är Davide Massa och han tvekar sällan på att skicka upp ost- och tomatskivorna. I 12 av hans 13 senaste dömda matcher har 4,5-linan passerats – inte sällan med ett flertal kort tillgodo.

Sen är det ju också en match där båda lagen har allt att vinna och allt att förlora. Således möjligt att det hettar till rejält och att taktiska kort kan tas i högre utsträckning än vanligt. Ser vi över hela Serie A-året, snittar Lazios hemmamatcher 4,5 kort och Inters bortamatcher 5,2. Gottar vi ihop statistiken, ska alltså överspelet vara närmast till hands.

Nej, här kliver jag in hårt. Över 4,5 kort spelas till 1,83x.

Testa en nykomling

Har ni testat Super Lenny än? En härlig nykomling som ger alla nya kunder 500 kronor bonus. Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 4,5 kort
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 20:45, 10/5
TV / Stream:  tvfyrasport logo (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Lazio 1,90 mybet logo
Oavgjort 3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Inter 4,50 bwin logo
Över 2,5 mål 1,77 mybet logo
Under 2,5 mål 2,15 nordicbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: