Speltips, Leicester – Aston Villa 13/9: Bäddat för målpartaj

Spelbloggare Publicerat: 12 september 2015

Två offensivt starka, men defensivt sårbara lag gör upp om poängen på King Power Stadium – Leicester mot Aston Villa. Målpartaj?

Leicester tar Premier League med storm – sex pinnar från nedflyttning i fjol, till trea efter fem matcher nu. Två vinster och två oavgjorda är facit och man spelar på ett sätt som i alla fall förvånar undertecknad. Utan respekt för sina motståndare, framåtlutat och med fart.

Innan uppehållet löste man oavgjort borta mot Bournemouth efter att Jamie Vardy förvaltat en straffspark bara minuter från slutet på bästa möjliga sätt. Långtifrån någon prickfri prestation, men ändå starkt att hämta in det.

Aston Villa kommer få det svårt i år; imponerar inte alls och är sköra defensivt – sju mål har släppts in på de tre senaste matcherna – men framåt har man varit helt okej trots att målsprutan Christian Benteke tappades till Liverpool under transferfönstret.

Senast kommer man från en 2-2-match hemma mot Sunderland – ett resultat man absolut inte kan vara nöjda med. En man däremot kan vara nöjda med, det är Scott Sinclair som skyfflade in två baljor och verkat ha hittat formen från 2010/2011 när han var en av seriens främsta målskyttar, då i Swansea.

Gott underlag för överspelet

Skriker målrikt. Köper inte alls hur oddssättarna tänker här.

De ställer ut oddsen helt jämnt på över-/underspelet på 2,5-målslinan. Hade velat skyffla över åtminstone 15 punkter från övern till undern, ja; i egenskap av oddssättare då. Nu är det bara att tacka och ta emot. Ner i varukorgen och till kassan.

Båda sidorna har, som nämnt, lämnat positiva offensiva besked medan de varit sårbara defensivt. Och nu har vi en värd med ingjutet självförtroende som mer än gärna kommer vilja pressa upp tempot i den här matchen.

Inkluderat Ligacupen har tre av Leicesters fem senaste matcher klivit över 2,5 mål och Aston Villa har tre i följd med dito. 1,96x betalar överspelet och det är mer än spelbart.

Tycker också att vi erbjuds alltför bra betalt för målskyttespelet på Aston Villas Scott Sinclair. Vingen har fått ont om speltid de senaste åren, men nu börjat få kontinuitet och formen verkar vara på gång tillbaka; fem mål på de två senaste matcherna har kommit via hans fötter. Straffskytt också. 5,75x är stort värde.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Scott Sinclair målskytt anytime
Odds: 1,96 / 5,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 13/9
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Leicester 1,91 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,70 unibet logo
Aston Villa 4,55 comeon logo
Över 2,5 mål 1,96 unibet logo
Under 2,5 mål 1,95 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: