Speltips, Leicester – Sunderland 8/8: Fokus på det defensiva i premiären

Simon Pålsson Publicerat: 7 augusti 2015

Två defensivt starka lag drabbar samman i premiäromgången av Premier League. Lyckas verkligen båda lagen näta i den här matchen? 

Ibland har man en stark känsla om hur matchbilden ska komma att bli i en match. När Leicester tar sig an Sunderland på hemmaplan i premiären av Premier League känns det som upplagt för en lite trevande, försiktig och defensivt inriktad match mellan två lag som behöver värna alla poäng de får.

Båda lagen har dessutom förstärkt sina respektive trupper en del inför säsongen och där har fokuset legat på defensiva spelare. I hemmalaget Leicester har man plockat in bland andra Robert Huth, en erfaren och stark mittback. Gästerna Sunderland å sin sida har tagit in försvarna Sebastian Coates och Younes Kaboul, samt den defensiva mittfältaren Yann M’Vila.

Det är alldeles uppenbart att lagen insett hur man ska formera och bygga sitt lag för att klara sig kvar i Premier League. För de lite svagare lagen gäller det att ha en solid och stark grund att bygga på, för att helt enkelt bygga laget bakifrån.

Det defensiva fokuset lär prägla matchen

Just ovan nämnda defensiva fokus lär prägla matchbilden i ganska stor utsträckning. I en premiär, när alla bitar ännu inte riktigt är på plats och det gäller att inte bränna sig med en jobbig förlust, tenderar lagen att hålla sig till grunderna, spela enkelt och fokusera på defensiven.

Två så defensivt inriktade lag i en premiär kan väl bara sluta på ett sätt? Vi är övertygade om att det blir en tämligen chansfattig tillställning mellan två lag som inte gärna förlorar matchen.

Det är mycket möjligt att det blir mål i matchen, men vi tror i alla fall att det blir väldigt få. Hos MyBet spelar vi därför båda lagen att INTE göra mål till 1,90 gånger pengarna. Vi tror att det står 0-0 väldigt länge och skulle något lag få in 1-0 lär de stänga till rejält och göra det svårt för motståndarna. 1,90 är hur som helst ett fint odds och vi passar på att lägga en fin premiärpeng.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen INTE göra mål
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  MyBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 8/8
TV:    (TV-tablå)
Stream: 

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Leicester  2,06 nordicbet logo
Oavgjort  3,70 nordicbet logo
Sunderland  4,35 comeon logo
Över 2,5 mål  2,30 bwin logo
Under 2,5 mål  1,73 ladbrokes logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: