Speltips, Lettland – Ryssland 27/12: Handikappspel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 27 december 2016

Revansch att utkräva. Så ser Ryssland troligen på sin andra match i JVM, där Lettland väntar. I vår värld finns det bara en riktning den här matchen och dess slutresultat kan ta.

Här är det jakt på revansch som gäller.

Ryssland inledde JVM med en dyster förlust mot Kanada. Matchen slutade 5-3 och avslutades natten till tisdag svensk tid. Med andra ord har ryssarna inte många timmars vila inför nästa drabbning, som spelas mot Lettland.

Å andra sidan är det ett väldigt taggat Ryssland som kommer till just den matchen. Laget behöver studsa tillbaka direkt efter premiärförlusten och om vi ska förlita oss på vår hockeypsykologiska känsla ligger en urladdning nära till hands. Ryssland vill garanterat pulvrisera sitt motstånd, om inte annat för att bevisa för sig själva att de minsann är ett bra lag.

Lettland åker på nästa storförlust

Letterna inledde turneringen med att förlora mot USA med klara 6-1. Det amerikanska laget var helt enkelt för bra i längden, även fall Lettland faktiskt höll 1-1 hela vägen in i den första periodpausen. Det är inte fy skam.

Men i våra ögon är det här ryska laget starkt och det finns inte mycket som talar för att letterna skulle ha mer att hämta här. Snarare tvärtom, tror vi. Med tanke på Rysslands aggression följt av premiärförlusten kan Lettland nog få det ofantligt svårt att ens hålla siffrorna nere.

Därför spelar vi Ryssland -3,5 till 1,95 gånger pengarna hos Betsafe (unik bonus på 1 500 kronor).

Speltips:

Speltips:  Ryssland -3,5
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp:  22:00, tisdag 27/12
TV:   tvtolv logo cmorehockey logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: