Speltips Leyton Orient – QPR 11/8: Londonderby i Ligacupen

Martin Efvergren Publicerat: 11 augusti 2021

League Two-laget Leyton Orient tar emot Championship-laget Queens Park Rangers i Ligacupens första runda. Matchen spelas onsdagen den 11 augusti med avspark kl 20.45.

Leyton Orient – QPR

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

London-laget Leyton Orient FC slutade på elfte plats i League Two förra säsongen. De avancerade från National League 2019 och har sedan dess hållit till i den engelska fjärdedivisionen League Two.

Lagets bäste målskytt, Danny Johnson, som gjorde 17 ligamål förra säsongen har lämnat för Mansfield Town. Man har också en ny tränare i den meriterade Kenneth Jackett som senast ledde Portsmouth och som tidigare även varit styrt Millwall och Wolverhampton.

League Two hade sin premiäromgång i helgen där Leyton Orient ställdes mot Salford City på bortaplan. Den matchen slutade 1-1 efter en mållös andra halvlek och målskytt för bortalaget var nyförvärvet och mittbacken Omar Beckles som hämtats från Crewe i League One.

I Ligacupens första omgång väntar nu ett Londonderby mot anrika Queens Park Rangers. Championship-laget QPR kommer också de från en säsong som mittenlag då man slutade på en nionde plats förra säsong.

Laget leds av Mark Warburton vars främsta merit är att han tog Glasgow Rangers till den skotska högstaligan 2016. Han gör nu sin tredje säsong som manager för QPR.

Under förra säsongen värvade man Charlie Austin från WBA som hann göra 8 mål på 21 matcher. Lagets främste målskytt var Lyndon Dykes på 12 mål.

Dessa två bildade anfallspar i premiären av Championship den gångna helgen. Också det var ett Londonderby mot Millwall och matchen slutade 1-1.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mer kamp, mindre skönspel

Det är tidigt på säsongen och det är svårt att sia om var lagen står i det här skedet. QPR ska förstås vara ett bättre lag än Leyton Orient – men större skrällar har skett.

Queens Park Rangers är av naturliga skäl favoriter i den här matchen hos spelbolagen. Ett spel på bortalaget ger cirka dubbla insatsen.

Leyton Orient avslutade förra säsongen svagt, med fyra raka förluster. I träningsmatcherna inför den här säsongen har man dock gjort bra resultat mot, på pappret, bättre lag. Man har kryssat mot både West Ham och Tottenham, som visserligen inte ställt upp med helt ordinarie lag men likväl starka insatser av Leyton.

QPR har en del kvalitetsspelare på den här nivån. Norrmannen Stefan Johansen, nyss nämnda Dykes och Austin samt Chris Willock borde kunna göra skillnad i den här matchen.

Men i det här skedet av säsongen är skillnaden ofta mindre tydlig och jag tror att Leyton Orient kommer kunna stå upp ganska väl här. Det lär bli ett ganska typisk, gammaldags brittiskt stuk på den här matchen.

Ett derby i Ligacupens första omgång borgar för mycket kamp och mindre skönspel. Båda lagens ligapremiärer blev tillknäppta och målsnål och jag finner anledning att tro att det här kan bli något liknande.

Därför blir mitt spel att det kommer göras under 2.5 mål i den här matchen till 2.00 gånger pengarna hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål totalt
Odds: 2.00
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 20:45, onsdag 11 augusti 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream: 

Jämför odds: