Speltips Liechtenstein – Tyskland 2/9: Flick-effekt?

Martin Efvergren Publicerat: 1 september 2021

Hans-Dieter Flick gör sin första match som förbundskapten för Tyskland i VM-kvalmötet mot Liechtenstein. Matchen spelas den 2 september med avspark kl 20.45.

Liechtenstein – Tyskland

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En 15 år lång era under Jogi Löws ledning är över och nu ska hans före detta assistent Hans-Dieter Flick försöka lyfta Tyskland till fornstora dagars nivåer.

Det blev ett tungt uttåg ur sommarens EM då man föll mot England i åttondelsfinalen och behovet av en nystart är skriande. Att Löw skulle lämna sin post stod redan klart inför turneringen och det är sällan en lyckosam premiss.

Hursomhelst är det nu VM 2022 i Qatar som är målet och i gruppspelet för att nå dit ”ärver” Hansi Flick ett utgångsläge där Tyskland står på sex poäng och har både Armenien och Nordmakedonien framför sig i tabellen.

Man inledde övertygande genom att slå Island med 3-0 hemma och Rumänien med 1-0 borta. Därefter kom det stora nederlaget då man föll med 2-1 hemma mot Nordmakedonien.

Nu väntar så ett Liechtenstein som ser ut att bli gruppens slagpåse. De föll emellertid bara med 1-0 mot Armenien i den första matchen men har därefter förlorat med 5-0 mot Nordmakedonien och 4-1 mot Island.

I träningsmatcher under sommaren har man också fått stryk av Schweiz med 7-0 och av Färöarna med 5-1.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Ett högmotiverat Tyskland

15 år med Jogi Löw var, av allt att döma, några år för länge och nystarten under Hansi Flicks ledning känns spännande. Han tog Bayern Munchen till både Bundesliga-titlar och en Champions League-titel och anses, av vissa, ha varit hjärnan bakom Tysklands framgångar mellan 2006-2014 då han var assisterande förbundskapten, i skuggan av Löw.

En föryngringsprocess är nu inledd och truppen till den här samlingen innehåller tre debutanter i Karim Adeyemi, Nico Schlotterbeck och David Raum. Därtill är Marco Reus tillbaka efter att ha tackat nej till i landslaget i sommarens EM.

Den här matchen mot Liechtenstein blir, om allt går enligt plan, en mjukstart för Die Mannschaft under Flicks ledning. Man är gigantiska favoriter och förväntas av spelbolagen vinna den här matchen med stor marginal.

Martin Stocklasa har lett Liechtenstein sedan februari i år och resultaten man har gjort sedan dess övertygar inte. De har släppt in fem mål eller mer mot såväl Nordmakedonien och Schweiz som Färöarna.

Tysklands motivation och skärpa blir avgörande i den här matchen och med en ny tränare vid sidlinjen lär vi komma att få se spelare som vill visa framfötterna. Här gäller det att visa att man vill vara en startspelare i Flicks nybygge och det tror jag kommer synas.

Därför blir mitt spel Tyskland -4.75 (asian handicap) till 1.91 gånger pengarna hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Tyskland -4.75 (asian handicap)
Odds: 1.91
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 20:45, torsdag 2 september 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: