Speltips, Linköping – Djurgården 29/10: Ladbrokes sticker ut

Simon Pålsson Publicerat: 29 oktober 2015

Ladbrokes sticker ut rejält med oddsen på 1×2-marknaden inför mötet mellan Linköping och Djurgården. Vi är inte sena med att utnyttja det höga oddset som ligger klart högre än hos konkurrenterna.

Att Linköping är ett starkt hockeylag på hemmaplan är ingen hemlighet. Hemma i Saab Arena har laget varit väldigt svårstoppade och tagit majoriteten av sina sju segrar så här långt.

I skrivande stund hittar vi Linköping på tredje plats i tabellen med 28 inspelade poäng på 14 matcher, ett facit som får betecknas som godkänt med råge.

Så här långt den här säsongen har laget visat prov på en sprudlande offensiv och faktum är att det är Linköping som gjort näst flest mål i SHL. Frölunda leder naturligtvis den statistiken också. Efter en period med tre raka hemmasegrar, bland annat mot Luleå gånger två, väntar nu besök från huvudstaden och Djurgården.

Linköping trivs mot Djurgården

Faktum är att Djurgården är ett av de lag som passar Linköping ganska väl, något som de sista mötena mellan lagen visat tydligt. Fyra raka segrar och en målskillnad på 16-2 talar minst sagt sitt tydliga språk.

Djurgården har dessutom inte tagit poäng borta mot Linköping sedan 2011. Det är alltså fyra år sedan sist som Djurgården kunde ta sig hem till Stockholm med poäng efter ett bortamöte mot Linköping. Anmärkningsvärt.

Nu drabbar lagen samman igen och med tanke på Linköpings fina hemmaform, det tydliga övertaget mot just Djurgården och det faktum att de faktiskt är ett bättre lag får hemmalaget gälla som klara favoriter.

Djurgården med tre raka förluster

Huvudstadslaget reser dessutom till Linköping med tre raka bortaförluster. Trots att laget tog en skön 2-0-seger hemma mot HV71 i den senaste omgången finns det en hel del kvar att jobba på.

Just nu ligger Djurgården på den sista slutspelsplatsen och om det ska hålla hela vägen in i mål krävs att spelet på bortaplan hittar tillbaka till att faktiskt leda till några poäng.

Borta mot Linköping blir det dock tufft att vända just den trenden, det är vi dessvärre övertygade om. Därför tänker vi spela den raka ettan till 1,85 gånger pengarna hos Ladbrokes. Det är odds som är nästan 0,15 bättre än hos konkurrenterna, något vi utnyttjar omedelbart.

Speltips:

Speltips:  Linköping vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 29/10
TV:   cmorelive logo(TV-tablå)
Stream:   cmorehockey logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Linköping  1,85 ladbrokes logo
Oavgjort  4,85 comeon logo
Djurgården  4,05 nordicbet logo
Över 4,5 mål  1,70 ladbrokes logo
Under 4,5 mål  2,25 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: