Speltips, Linköping – Luleå 27/10: Betway sticker ut med oddset

Simon Pålsson Publicerat: 27 oktober 2015

Betway bjuder på ett kalasodds inför matchen mellan Linköping och Luleå i SHL. Passa på att rygga innan oddset sjunker.

Att hemmalaget Linköping är ett av hockeyligans målgladaste lag kan enkelt bevisas med hjälp av siffrorna så här långt. Laget har gjort näst flest mål den här säsongen, även fall de ligger en bra bit bakom suveräna Frölunda.

Därtill har de släppt in 36 puckar på sina 13 matcher så här långt, något som ger ett snitt på närmare tre insläppta per match. Det är betydligt högre än övriga lag i toppen av tabellen och indikerar att Linköping ofta är ena halvan av minst sagt målrika tillställningar – ofta åt båda håll.

Det är bara att se på lagets senaste matcher. Förlust borta mot Örebro (5-3), vinst hemma mot Färjestad (4-3) och en rejäl käftsmäll i Scandinavium (7-1). Totalt 23 mål i de tre senaste matcherna och en hockey som minst sagt öppnar upp för spel åt båda håll. Som neutral åskådare är det ofta en ren njutning.

Luleå är inte långt efter

Gästande Luleå vill inte vara mycket sämre. 76 mål på lagets 13 spelade matcher ger ett snitt på nära sex mål per match. Det är anmärkningsvärda siffror, även fall de dessvärre bara resulterat i fyra segrar för laget så här långt.

På bortaplan har laget visat sig svagt, inte minst på sistone. Det har blivit tunga förluster mot bland annat Örebro (4-0) och Färjestad (5-1). Att det finns mycket kvalité i Luleås lag råder det dock ingen som helst tvekan om. Vi ska därmed inte vara förvånade om de håller oss sällskap långt in på vårkanten.

Mötena mellan just Linköping och Luleå tenderar att bli målrika. Blott en av de tio senaste har slutat med mindre än fem mål och med tanke på var vi finner de båda lagen idag tror vi att den trenden håller i sig.

Därför spelar vi över 4,5 mål i matchen till fina 1,72 gånger pengarna hos Betway. Där ligger de klart bättre än övriga spelbolag och det är vi inte sena med att utnyttja. Passa på att rygga innan det är för sent. Klickar du här får du dessutom en bonus på 500 kr när du registrerar dig som ny kund.

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,72 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (500 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 27/10
TV:   cmorelivefyra logo(TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Linköping  2,05 williamhill logo
Oavgjort  4,55 comeon logo
Luleå  3,25 betsson logo
Över 4,5 mål  1,72 betway logo
Under 4,5 mål  2,25 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: