Speltips, Linköping – Malmö 8/3: William Hill sticker ut

Simon Pålsson Publicerat: 8 mars 2016

William Hill sticker ut med oddsen inför mötet mellan Linköping och Malmö Redhawks i den sista omgången av SHL:s grundserie. Spelbloggare.se passar på innan oddsen sänks.

En lång grundserie är äntligen så gott som över och det enda som återstår är den sista omgången. Samtliga sju matcher spelas under tisdagskvällen och sent på tisdag kväll vet vi helt enkelt vilka som tagit sig direkt till kvartsfinal samt vilka lag som måste spela playoff för att nå det riktiga slutspelet.

En hel del av matcherna gäller dessvärre ingenting då lagen redan befäst sina positioner i tabellen. Ett par av matcherna är dock högintressanta, där matchen mellan Linköping och Malmö är ett exempel. Gästerna har i för sig ingenting att spela för, men hemmalaget kan säkra tredjeplatsen. Det skulle innebära att de tidigast kan möta Skellefteå i en final.

Hemmalaget är med andra högmotiverade till att ta en seger i den sista hemmamatchen för säsongen. Laget har också sett starka ut den sista veckan och siktar såklart på att toppa formen ytterligare inför det stundande slutspelet.

Malmö vilar en hel del spelare

Inte nog med att Malmö inte har någonting mer än äran att spela för, skåningarna kommer dessutom till den här matchen tyngda av två raka derbyförluster mot Rögle BK. Därtill prioriterar klubben nu J20-slutspelet, varpå en rad spelare kommer att vilas.

Malmö har faktiskt bara en matchtrupp bestående av 13 a-lagsspelare med sig till Linköping, vilket i kombination med den bristande motivationen gör hemmalaget till solklara favoriter.

Spelbolagen är dock vakna och har insett det här, vilket gjort att oddsen sjunkit rejält inför matchen. Hos William Hill får vi dock hela 1,91 gånger pengarna på Linköping -1,5. Det tänker vi spela och det gäller att göra det omgående, innan oddset sjunker.

Speltips:

Speltips:  Linköping -1,5 (asian handicap)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 8/3
TV:    cmorelive logo   (TV-tablå)
Stream:     cmoreplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Djurgårdens IF  1,50 williamhill logo
Oavgjort  5,75 betway logo
Färjestad BK  6,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 4,5 mål  1,50 betway logo
Under 4,5 mål  2,60 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: