Speltips, Linköping – Skellefteå 3/4: Imponerande, men inte nog

Emil Jakobsson Publicerat: 2 april 2015
Linköping - Skellefteå 3 april 2015
Foto: Bildbyrån

OBS! Nedsläpp 15:15. Linköping stod för en stark insats nu senast när de tvingade fram förlängning uppe i Skellefteå men det räckte inte hela vägen och hemmalaget vann och gick upp till 3-0 i matcher. Nu krävs det fyra raka segrar annars är Linköpings säsong över.

Linköping gjorde verkligen en riktigt bra match nu senast. Men det räckte inte hela vägen. De hade 1-0 fram till slutet av den andra perioden men då slog Skellefteå till med två snabba mål och hade ett enormt tryck. Men Linköping lyckades ta matchen till förlängning där de föll efter fem minuters spel. Men även om de förlorade stod de för en riktigt stark insats, kanske talande för hur starka Skellefteå är som vinner trots att de själva inte kommer upp i sin vanliga nivå och motståndarna gör en bra match.

Segern var Skellefteås sjunde raka i årets slutspel och de har nu vunnit 31 av de 34 senaste slutspelsmatcherna. Så otroligt så man knappt tror det är sant, laget ska ha otroligt mycket beröm men samtidigt ett enormt underbetyg till resten av lagen i SHL. Inget lag i Sverige har tidigare vänt på ett 0-3-underläge i matcher och absolut inget talar för att Linköping gör det här.

Spelar den raka tvåan

Inför semifinal tre tyckte jag att 1,7 var ett riktigt bra odds på Skellefteå vilket även märktes när marknaden spelade ner det till runt 1,45-1,55 inför nedsläpp. Nu gick matchen till förlängning och spelet missade men trots det ser jag 2,25 gånger pengarna på gästerna som ett bra spel här trots bortaplan.

Skellefteå var trots allt seriens bästa bortalag, har varit otroligt starka i slutspelet och nu senast lyckades de vinna trots att de inte spelade sin bästa ishockey.

Frågan är om inte Linköpings sista hopp gick ur dem genom övertidsförlusten nu senast och de kommer sakna den rätta motivationen under fredagens match? Jag kommer därför spela den raka tvåan till 2,25 gånger pengarna.

Bästa oddset på tvåan hittar vi hos Betway som har höjt upp sin bonus till hela 1 000 kronor nu. Öppna ert konto hos Betway här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Linköping 2,85 nordicbet logo 1 000 kr
Oavgjort 3,9 comeon logo 3 000 kr
Skellefteå 2,25 betway logo 1 000 kr
Under 4,5 mål 2,1 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 4,5 mål 1,67 betsafe logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Rak tvåa, Skellefteå
Odds: 2.25 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Fredag 3/4 kl 15:15
TV:  tvfyra logocmorehockey logotv4sport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Skrivet av: Thomas Mäkitalo