Speltips, Linköpings HC – Rapaces de Gap 8/9: Ett halvtamt möte

Simon Pålsson Publicerat: 7 september 2016

Känslan är inte att vi står inför en särskilt underhållande historia när Linköpings HC ska avsluta CHL-gruppspelet med match mot franska Rapaces de Gap. Istället är känslan att det kan bli målsnålt.

CHL-gruppspelet har nu kommit fram till sin sista anstalt för Linköpings HC, som efter tre spelade matcher nu bara har en match kvar att spela i den här första rundan. Med tre segrar i bagaget har laget cementerat sin plats i topp av gruppen.

Nu väntar det svagaste motståndet, nämligen franska Rapaces de Gap. Med tre vinster i bagaget – samt ett bortalag som troligen är betydligt mer motiverat till att få till ett bra resultat i matchen – är det lite ovisst hur den här matchen ska arta sig.

Visst, det finns en poäng att visa sig på sin bästa sida inför sin hemmapublik, samtidigt som kanske framförallt offensiven trimmas ytterligare. Men ishockey är som bekant en sport så oerhört beroende av energi och vi befarar att energinivån inte är på topp i svensklaget inför den här matchen. Det vore rent av konstigt om den vore det.

Omotiverat mot trubbigt

I mångt och mycket kan matchen summeras som ett möte mellan ett lag som troligen har en dipp rent motivationsmässigt och ett lag som egentligen saknar ordentlig spets. Det första mötet, som spelades nere i Frankrike, slutade med en 2-0-vinst för gästande Linköping. Egentligen finns det ingenting som talar för att det här mötet skulle bli mer målsprakande än så.

Med det i åtanke riktar vi blickarna mot målmarknaden, där ett underspel känns nära till hands. Hos NordicBet får vi fina 1,94 gånger pengarna på under 5,5 mål i matchen. Ett troligt resultat är 3-1, 3-0 eller möjligen 4-1 till hemmalaget. Matchen lär åtminstone inte bli särskilt målrik, den känslan är stark hos oss.

Märk väl att vi nu – i samarbete med NordicBet – kan erbjuda er en unik bonus på 1 000 kronor och 400 kronor extra i form av ett gratisspel. Om du ännu inte är kund hos NordicBet är det läge att bli det nu, inte minst då NHL-säsongen står för dörren. Där vet vi sedan gammalt att NordicBet är väldigt starka med sina odds. KLICKA HÄR FÖR ATT LÅSA UPP BONUSEN!

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,94 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  19:00, torsdag 8/9
TV:   eurosport logo (TV-tablå)
Stream:   eurosportplayer logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: