Speltips, Liverpool – Bolton 24/1: Skrällchans i FA-cupen?

Spelbloggare Publicerat: 24 januari 2015
liverpool bolton 24/1
Foto: Bildbyrån

Vi har nått den fjärde rundan i FA-cupen. 32 lag är kvar och antalet ska halveras. På Anfield brakar Liverpool och Bolton samman. Kan vi få se en skräll, månne?

Liverpool har hittat formen, har nio matcher i följd utan förlust och gjorde en utmärkt insats mot Chelsea tidigare i veckan. I serien kan det vara så att liket vaknat försent, men det finns fortfarande titelchanser – i såväl FA-cupen som Ligacupen.

Från den tredje rundan avancerade The Reds förbi League Two-laget AFC Bournemouth med 2-1 – allt annat än en betryggande seger. Steven Gerrard fick kliva in i rampljuset och gjorde två mål från sin mittfältsposition. Utan honom, ja, då är jag osäker på om det hade blivit avancemang.

Vi kan vänta oss en liknande startelva här, men Gerrard lär vilas då det stundar tätt matchande och på topp rapporteras iskalla Balotelli ersätta Lamberts. Det ser alltså ut som att Liverpool kommer ställa upp med en, på pappret, snäppet sämre uppställning än i den senaste cupmatchen. Nu ställs de dessutom mot mycket tuffare motstånd, jämfört med Bournemouth.

”Bara” förlust med 1-2 mot Chelsea

Bolton hade ett tungt 2014 i Championship, men skutan har tvärvänt och på de 12 senaste matcherna har endast en förlorats medan sju vunnits. Dock lite liknande känsla som för Liverpool; liket kan ha vaknat för sent. Till de positiva kvalplatserna skiljer det 11 pinnar och det är mer eller mindre omöjligt att hämta in.

Men i FA-cupen lever man alltjämt. Wigan besegrades med 1-0 i den tredje omgången – och där ställdes en stark startelva ut. Kommer satsas på cupen, vilket även uttalats av tränaren.

I september mötte Bolton Chelsea på bortaplan i Ligacupen. Trots en bra prestation blev det förlust med 1-2, men har de en chans mot dem – då har de en chans mot Liverpool. En rätt bra sådan, menar jag.

Bolton +1,5 mål spelas till fina 2,01 gånger pengarna på Ladbrokes.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Liverpool 1,34 bwin logo 250 kr
Oavgjort 5,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Bolton 11,0 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,45 titanbet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,6 unibet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Bolton +1,5 mål AH
Odds: 2,01 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr gratisspel)
Spelstopp: Lördag 18:30, 24/1
TV:  tvtio logo viaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson